Verhuurhuur bij ons een ruimte

Organisatie

Willem Twee muziek en beeldende kunst ontstond 1 januari 2017 uit een fusie van Muziekcentrum De Toonzaal, W2 Poppodium en Willem II Fabriek.

Willem Twee muziek en beeldende kunst is een centrum voor talent en experiment, voor muziek, beeldende kunst, mediakunst en film. Willem Twee muziek en beeldende kunst heeft in ’s-Hertogenbosch twee locaties – de oude Willem II Fabriek aan de Boschveldweg en de concertzaal gevestigd in de oude synagoge aan de Prins Bernhardstraat (voorheen De Toonzaal).

Willem Twee muziek en beeldende kunst omvat de grote en kleine zaal van het poppodium (voorheen W2 Poppodium), de kunstruimte, de concertzaal en klankstudio’s. In de Willem II Fabriek zijn bovendien tal van ateliers gevestigd: de Grafische Werkplaats, Wave of Tomorrow, 28 ateliers van kunstenaars, 7 studio’s van architecten, vormgevers en ontwerpers, van de AV-werkplaats, en de Atelier Beheer Stichting. In de presentatieruimtes van de Willem Twee kunstruimte wordt doorlopend werk getoond van kunstenaars uit zowel de eigen omgeving als van (ver) daarbuiten. Er zijn bovendien viewingruimtes voor film, av-producenten en documentairemakers.

Willem Twee muziek en beeldende kunst is een volwaardige, breed gedragen koepelstichting die  jonge en vernieuwende kunst stimuleert en innovatief cultureel ondernemerschap.

Willem Twee muziek en beeldende kunst streeft naar een vergroting van het publieksbereik en wil zowel lokaal effectief als bovenlokaal en nationaal zichtbaar zijn.


KvK: 64708896

RSIN: 855792188

BTW: NL855792188B01

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.