Verhuurhuur bij ons een ruimte

Organisatie

Willem Twee muziek en beeldende kunst ontstond 1 januari 2017 uit een fusie van Muziekcentrum De Toonzaal, W2 Poppodium en Willem II Fabriek.

Willem Twee muziek en beeldende kunst is een centrum voor talent en experiment, voor muziek, beeldende kunst, mediakunst en film. Willem Twee muziek en beeldende kunst heeft in ’s-Hertogenbosch twee locaties – de oude Willem II Fabriek aan de Boschveldweg en de Toonzaal gevestigd in de oude synagoge aan de Prins Bernhardstraat.

Willem Twee muziek en beeldende kunst omvat de grote en kleine zaal van het poppodium (voorheen W2 Poppodium), de kunstruimte, de toonzaal en de analoge studios. In de Willem II Fabriek zijn bovendien tal van ateliers gevestigd: de Grafische Werkplaats, Wave of Tomorrow, 28 ateliers van kunstenaars, 7 studio’s van architecten, vormgevers en ontwerpers, van de AV-werkplaats, en de Atelier Beheer Stichting. In de presentatieruimtes van de Willem Twee kunstruimte wordt doorlopend werk getoond van kunstenaars uit zowel de eigen omgeving als van (ver) daarbuiten. Er zijn bovendien viewingruimtes voor film, av-producenten en documentairemakers.

Willem Twee muziek en beeldende kunst is een volwaardige, breed gedragen koepelstichting die  jonge en vernieuwende kunst en innovatief cultureel ondernemerschap stimuleert.

Willem Twee muziek en beeldende kunst streeft naar een vergroting van het publieksbereik en wil zowel lokaal effectief als bovenlokaal en nationaal zichtbaar zijn.


Stichting Willem Twee muziek en beeldende kunst
Postadres algemeen:
Boschveldweg 471-473
5211 VK ’s-Hertogenbosch
Telefoon: 073 – 61 23 422

Bankrekening: NL69 ABNA 0867 7219 36
KvK: 64708896
BTW: NL855792188B01
RSIN: 855792188

E-mailadres algemeen: info@willem-twee.nl

Facturen: facturen@willem-twee.nl


Willem Twee kunstruimte en Willem Twee poppodium
Bezoekadres:
Boschdijkstraat 100
5211 VD ‘s-Hertogenbosch


Willem Twee toonzaal
Post-/bezoekadres:
Willem Twee toonzaal
Prins Bernhardstraat 4
5211 HE ‘s-Hertogenbosch


Willem Twee studios
Post-/bezoekadres:
Willem Twee toonzaal
Prins Bernhardstraat 6
5211 HE ‘s-Hertogenbosch

 

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.