Parkeren en bereikbaarheid

Willem Twee Poppodium en Willem Twee Kunstruimte

Openbaar vervoer
Vanaf het NS-station ‘s-Hertogenbosch loop je in ongeveer 10 minuten via de Boschveldweg naar Willem Twee Kunstruimte en Willem Twee Poppodium. Check tijdig de actuele vertrek en aankomsttijden van trein en bus via ns.nl en 9292.nl.

Parkeren
In de directe omgeving zijn drie parkeerterreinen in beheer van de Verkadefabriek; P1, P2 en P3. Let wel: meestal is er voldoende ruimte, maar bij heel grote drukte kunnen deze drie parkeerterreinen vol raken. Parkeren in de buurt is heel beperkt mogelijk en er wordt streng gecontroleerd. Houd daar rekening mee.

P1 & P2 Kosten: € 1,50 per uur. Betalen: (bij de slagboom) of contant (bij de betaalautomaat in de hal van de Verkadefabriek). Let op! Na sluitingstijd van de Verkadefabriek worden P1 en P2 afgesloten.
P3 Kosten: € 1,50 per uur. Betalen: Pin (bij de betaalautomaat op het terrein) of contant (bij de betaalautomaat in de hal van de Verkadefabriek). 24 uur per dag open.

 

 

Willem Twee Toonzaal

Openbaar vervoer
Vanaf het NS-station ‘s-Hertogenbosch loop je in ongeveer 15 minuten via de Stationsweg, Visstraat, Kruisstraat en Snellestraat naar Willem Twee Toonzaal (let op: op de borden staat vaak nog Muziekcentrum De Toonzaal). Check tijdig de actuele vertrek en aankomsttijden van trein en bus via ns.nl en 9292.nl.

Parkeren
Op loopafstand vind je parkeergarage Wolvenhoek.