Vrijwilligers

Willem Twee muziek en beeldende kunst draait voor een belangrijk deel op vrijwilligers. Het werken met vrijwilligers geeft de organisatie een specifieke charme. Of je nou in de zaal werkt, bij de bar, in de keuken, bij het licht of geluid of achter de draaitafel staat: passie voor muziek en kunst is wat je als vrijwilliger drijft. Je legt er sociale contacten, je hebt er plezier en je doet de nodige werkervaring op.

Wat krijg je ervoor terug?
Je werkt vrijwillig, daar mag wat tegenover staan natuurlijk. Je doet veel ervaring en contacten op. Je mag gratis naar concerten, dansavonden en overige activiteiten die gegeven worden in Willem Twee muziek en beeldende kunst. Je krijgt korting op drinken en eten. Daarnaast krijg je vrijkaarten voor vrienden en kun je genieten van uitstapjes en borrels!

Frequentie
Willem Twee Poppodium heeft een capaciteit van 500 bezoekers. Wij organiseren ongeveer tien concerten per maand, meestal in de weekenden maar steeds vaker doordeweeks. De vrijwilligersclub bestaat uit ruim 100 medewerkers van allerlei leeftijden die in wisselende combinaties samenwerken.

Wil je minstens twee avonden per maand aan de slag, wil je ervaring opdoen in het culturele circuit en nieuwe mensen leren kennen? Sluit je dan aan als vrijwilliger. Bekijk hier de vacatures of bel 073 – 612 34 22 tijdens kantooruren (dinsdag, donderdag en vrijdag) en vraag naar medewerkerscoördinator Herbert van den Heuvel, of stuur een mailtje.

Vrijwilligers welkom!