Welkom bij Willem Twee Café!

Willem Twee Café bevindt zich in de monumentale sigarenfabriek aan de rand van ’s-Hertogenbosch (Boschdijkstraat 100). Een locatie die muziek en kunst ademt. Hier vind je het Poppodium, de Kunstruimte, het Grafisch Atelier en ateliers van kunstenaars, vormgevers, filmmakers en producenten. Het is de smaakvolle ontmoetingsplek van Willem Twee muziek en beeldende kunst. In ons Café geniet je van een gezonde maaltijd, een koud biertje of fair trade koffie. Loop gerust eens bij ons binnen!

We zien graag dat iedereen zich thuis voelt in ons Café. Kom een broodje eten na een bezoek aan de expositieruimte, een bakkie doen met je date of met je vrienden borrelen na een concert. Liever een warm drankje doen tijdens een meeting of jezelf na een werkdag trakteren op een speciaal biertje? We hebben een ruim assortiment aan koffie en thee, een uitgebreide drankenkaart en borrelhapjes.

Willem Twee Café is gesloten van 22 juli t/m 9 augustus 2024.
 

Onze menukaart is gevarieerd, eigentijds en seizoensgebonden. We kopen onze producten bij voorkeur bij lokale, duurzame ondernemers. Eet je vegetarisch of vegan? Ons enthousiaste team bereidt alle maaltijden zelf. Alle gerechten kunnen daarom op jouw wensen worden afgestemd.

Openingstijden van Willem Twee Café:

maandag t/m vrijdag: 09:00 - 17:30
keuken - lunch > 11:00 - 14:00 (ma t/m vr)

zaterdag & zondag: 11:00 - 17:00
keuken - lunch > 12:00 - 15:00 (za & zo)

Voor groepen vanaf 20 personen zijn aangepaste openingstijden mogelijk. 

Bekijk hier onze lunchkaart

Let op: op officiële feestdagen (zoals 2e Paasdag, Hemelvaart, 2e Pinksterdag, Koningsdag) zijn de openingstijden als een zondag.

Willem Twee Café is gesloten op 1e & 2e Kerstdag, Oudjaarsdag en Nieuwjaarsdag.

Reserveren? Bel ons even: 06 - 81 58 26 47

Wil je een tafel reserveren? Bel ons even. We staan je graag persoonlijk te woord om te horen wat je wensen zijn. 

Hier kun je ons vinden!

Volg ons

Welkom bij Willem Twee Café