Vergaderen in een inspirerende omgeving!

Aan de Boschdijkstraat bevinden zich naast de Grote en Kleine Zaal van het Poppodium, ook zeven vergaderruimtes van verschillende afmetingen. Wil je je vergaderingen onderbreken voor een lunch op maat? Willem Twee Café is je graag van dienst.

Wij staan garant voor een deskundige en warme ontvangst van jou en jouw gasten. Reserveer een ruimte via onderstaande knop. Liever telefonisch contact voor jouw vergadering op maat? Bel dan naar 06-18 94 07 61

Bekijk hier onze digitale verhuurbrochure

Willem Twee is in de zomer gesloten van 22 juli t/m 9 augustus 2024.

Reserveer een ruimte
Vergaderen in een inspirerende omgeving!

De mooiste locatie voor de mooiste dag!

Willem Twee Toonzaal is gevestigd in het hart van ‘s-Hertogenbosch. Het was oorspronkelijk een oude synagoge die in het begin van de 19e eeuw werd gebouwd. Tegenwoordig is het een concertpodium waar wekelijks klassieke en actuele muziek klinkt, maar ook jazz, tango en folk. De prachtige zaal is ook te huur. Willem Twee Toonzaal is officieel Huis van de Stad. Dat betekent dat de ceremonie rondom jouw huwelijk hier kan plaatsvinden. 

Willem Twee Toonzaal beschikt over alle faciliteiten om van jouw huwelijksceremonie een onvergetelijke, mooie belevenis te maken. De zaal biedt ruimte voor 135 stoelen, maar vormt ook voor kleinere gezelschappen een aangename ambiance. In de zaalhuur zit standaard het gebruik van onze kleedruimte begrepen. Willem Twee Toonzaal beschikt verder over alle nodige audiovisuele middelen en een Steinway concertvleugel. 

Aan de zaal grenst een foyer, die voorzien is van een bar en een vijftigtal zitplaatsen.

Heb je interesse? Mail even naar verhuur@willem-twee.nl. Wil je iemand spreken? 
Bel dan met afdeling verhuur: 06 – 18 94 07 61.

Bekijk hier onze volledige brochure

Reserveer een zaal
De mooiste locatie voor de mooiste dag!

Zalen en café's
 


Locatie: Willem Twee Fabriek

Willem Twee muziek en beeldende kunst heeft twee historische gebouwen. De gerestaureerde sigarenfabriek (Boschdijkstraat 100) heeft twee popzalen, expositieruimtes en een café. De voormalige synagoge (Bernhardstraat 4-6) heeft een concertzaal en een foyer/café. Iedere zaal heeft een authentieke uitstraling. Beide locaties liggen op loopafstand van het station en hebben een goede parkeervoorziening.

Willem Twee verhuurt haar ruimtes wanneer deze niet in gebruik zijn voor het eigen artistieke programma. De zalen zijn geschikt voor alle evenementen waarbij het podium voorop staat. De professionele technische faciliteiten voor livemuziek maken het mogelijk kwalitatief hoogstaande evenementen neer te zetten. Willem Twee werkt uitsluitend met eigen, gekwalificeerd personeel.

Bekijk hier onze volledige brochure

Huur een zaal of café


Locatie: Willem Twee Toonzaal

Een prachtige zaal die ook geschikt is voor presentaties, seminars en andere bijeenkomsten.
Wij staan garant voor een warme ontvangst van u en uw gasten.

Concerten, dansavonden, clubnachten en exposities maken deel uit van de reguliere, artistieke programmering van Willem Twee. Aanvragen voor dergelijke evenementen worden derhalve voorgelegd aan het programmateam.

Heeft u interesse? Mail even naar verhuur@willem-twee.nl. Wilt u iemand aan de lijn? 
Bel onze afdeling verhuur op: 06 – 18 94 07 61.

Bekijk hier onze volledige brochure

Referenties

Referenties

Willem Twee Studios

Ben jij al tijden op zoek naar een unieke sound? Dan is een bezoek aan onze Willem Twee Studios, een werkplaats voor elektronische muziek, zeker de moeite waard. In Studio 1 beweeg je je tussen analoge apparatuur uit de jaren 50 en 60. In Studio 2 tref je vooral synthesizers uit de jaren 70 en 80 aan. De allereerste elektronische klanken zijn gemaakt met instrumenten die je hier in de Studios terugvindt. Het werken met deze hardware laat je op een andere manier luisteren naar– en werken met muziek. In plaats van bezig zijn met een muis en beeldscherm werk je hier hands-on met echte instrumenten. Het is een heel intuïtieve werkwijze die steeds opnieuw zorgt voor een verrassend, uitdagend resultaat. Dat maakt werken in onze Studios voor iedereen een persoonlijk avontuur.

Bekijk hier onze volledige brochure

Lees meer over Willem Twee Studios
Willem Twee Studios