Veelgestelde vragen

Gevonden en verloren voorwerpen

Verloren of vergeten voorwerpen van onze beide locaties (Toonzaal en Poppodium) worden verzameld bij de servicebalie van de locatie Boschdijkstraat 100. Daar worden de gevonden voorwerpen opgeslagen en kun je tijdens openingstijden je voorwerp ophalen. Als je iets kwijt bent geraakt in de Toonzaal kan het even duren voor het gevonden en afgeleverd is.

Vergeten jassen blijven hangen in de garderobe.

Als je iets vindt dat iemand is verloren, lever het dan in bij een medewerker, zodat wij het kunnen teruggeven aan de eigenaar.

 

 

Kan mijn rolstoel binnen? Kan ik zitten?

Willem Twee Poppodium en Kunstruimte hebben (tenzij anders aangegeven bij het betreffende event) geen zitplaatsen. Ben je geblesseerd, zwanger, of heb je een andere beperking waardoor je niet langdurig kunt staan? Neem daarover via mail contact met ons op of bel naar 073 – 61 23 422. Geef dat minimaal 3 dagen van tevoren aan, alleen dan kan er iets geregeld worden. 

De Grote Zaal is toegankelijk voor rolstoelen evenals de Kleine Zaal, Spiegelzaal en Willem Twee Café. Er is een rolstoelbaan en een invalidentoilet aanwezig. De bars hebben geen verlaagd deel en er is geen rolstoelplatform. De garderobe is voor rolstoelen bereikbaar. Als je vooraf contact op neemt, dan kijken we hoe we je het beste kunnen helpen. Bij een uitverkocht concert is optimaal zicht op het podium niet te garanderen.

(Let op: het is niet toegestaan stoelen mee te nemen of te verplaatsen zonder uitdrukkelijk toestemming van de medewerker.)

In Willem Twee Toonzaal zijn in principe alle concerten met zitplaatsen - ongeplaceerd, je kunt zelf kiezen waar je wilt zitten. Er is een invaliden-toilet aanwezig. Laat ons vooraf even weten dat je komt, zodat we daar rekening mee kunnen houden.

Uitverkocht. Wat nu?

Wanneer er online geen tickets meer beschikbaar zijn, dan zijn ze echt op. We houden geen tickets apart voor voorverkoop of aan de kassa. In zeldzame gevallen komen er na uitverkopen nog enkele tickets vrij die al verkocht waren. Blijf de website volgen wanneer je op zo'n 'last minute' ticket hoopt.

Ticketswap: www.ticketswap.nl is de enige veilige doorverkoopsite. De tickets en verkopers op ons platform worden op basis van verschillende criteria gecontroleerd.

Waar vind ik het programmaoverzicht?

Op onze homepagina vind je rechtsbovenaan de knop agenda. Hier kun je een keuze maken uit onze locaties. Voor het volledige overzicht klik je op de knop agenda, vervolgens kun je filteren op datum, genre en locatie.

 

Welke online betaalwijzen zijn er?

Op dit moment kun je bij Willem Twee online betalen met iDeal, Visa en MasterCard.

Hoe beheer ik mijn account?

Ga naar de webshop van Willem Twee door op het winkelwagen icoon rechtsbovenaan onze website te klikken. Daar kun je jouw wachtwoord of persoonlijke gegevens wijzigen en alle geslaagde aankopen (Mijn Tickets) inzien door op de menuknop te klikken (drie liggende streepjes linksbovenaan de pagina).