Veelgestelde vragen

Uitverkocht. Wat nu?

Wanneer er online geen tickets meer beschikbaar zijn, dan zijn ze echt op. We houden geen tickets apart voor voorverkoop of aan de kassa. In zeldzame gevallen komen er na uitverkopen nog enkele tickets vrij die al verkocht waren. Blijf de website volgen wanneer je op zo'n 'last minute' ticket hoopt.

Ticketswap: www.ticketswap.nl is de enige veilige doorverkoopsite. De tickets en verkopers op ons platform worden op basis van verschillende criteria gecontroleerd.

Waar vind ik het programmaoverzicht?

Op onze homepagina vind je rechtsbovenaan de knop agenda. Hier kun je een keuze maken uit onze locaties. Voor het volledige overzicht klik je op de knop agenda, vervolgens kun je filteren op datum, genre en locatie.

 

Welke online betaalwijzen zijn er?

Op dit moment kun je bij Willem Twee online betalen met iDeal, Visa en MasterCard.

Hoe beheer ik mijn account?

Ga naar de webshop van Willem Twee door op het winkelwagen icoon rechtsbovenaan onze website te klikken. Daar kun je jouw wachtwoord of persoonlijke gegevens wijzigen en alle geslaagde aankopen (Mijn Tickets) inzien door op de menuknop te klikken (drie liggende streepjes linksbovenaan de pagina).

Concert wegens Corona maatregelen verplaatst of geannuleerd: wat nu?

Donatie of restitutie

Als je tickets hebt voor een concert dat is geannuleerd of verzet naar een andere datum die je niet schikt, kun je (een deel) van de ticketwaarde aan ons doneren of het bedrag terugvragen.

In beide gevallen kun je per e-mail (tickets@willem-twee.nl ) o.v.v. het concert dat is geannuleerd en het aantal tickets dat je hebt gekocht je keuze doorgeven. Als je restitutie van het bedrag wenst, vermeld dan ook jouw IBAN rekeningnummer en de tenaamstelling er bij.

Mocht je nog in het bezit zijn van vouchers, die in het begin van de corona-crisis werden uitgegeven, dan kun je ook een verzoek tot uitbetaling van die waarde aanvragen via e-mail aan tickets@willem-twee.nl . Vouchers kunnen niet online worden gebruikt bij het kopen van tickets.