Zaalverhuur

Willem Twee muziek en beeldende kunst is gehuisvest in twee historische gebouwen. De gerestaureerde sigarenfabriek (Boschdijkstraat 100) heeft twee Popzalen, expositieruimtes en een Café. De voormalige synagoge (Bernhardstraat 4-6) heeft een concertzaal en een Foyer/café. Iedere zaal heeft een authentieke uitstraling. Beide locaties liggen op loopafstand van het station en hebben een goede parkeervoorziening.

Willem Twee verhuurt haar ruimtes wanneer deze niet in gebruik zijn voor het eigen artistieke programma. De zalen zijn geschikt voor alle evenementen waarbij het podium voorop staat. De professionele technische faciliteiten voor livemuziek maken het mogelijk kwalitatief hoogstaande evenementen neer te zetten. Willem Twee werkt uitsluitend met eigen, gekwalificeerd personeel.

Wij staan garant voor een deskundig en warm ontvangst van jou en jouw gasten.

Concerten, dansavonden, clubnachten en exposities maken deel uit van de reguliere, artistieke programmering van Willem Twee. Aanvragen voor dergelijke evenementen worden derhalve voorgelegd aan het programmateam.

Heb je interesse? Mail even naar verhuur@willem-twee.nl. Wil je iemand spreken? Bel tijdens kantooruren met onze afdeling verhuur: 06 – 18 94 07 61.

N.B. Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW.

Huur een zaal