Tickets en abonnementen

HOE KOM IK AAN TICKETS?
Bij de balie van Willem Twee aan de Boschdijkstraat 100 in Den Bosch kun je tijdens onze openingstijden en tijdens evenementen tickets kopen voor alle activiteiten in de Toonzaal, het Poppodium of de Kunstruimte. Afrekenen kan alleen met PIN.

ONLINE TICKETVERKOOP
Je kunt eenvoudig tickets kopen via onze website. Je moet hiervoor een account hebben. Heb je dat nog niet? Maak het dan hier aan. Vul de gevraagde gegevens in. Je ontvangt daarna een e-mail met een link om jouw e-mailadres te bevestigen.

Heb je een account en wil je tickets bestellen klik dan bij een concert naar keuze op de knop ‘Tickets’ en bestel het gewenste aantal. Reken veilig af met iDEAL of met een creditcard. Wanneer je het bestelproces hebt afgerond kun je direct het e-ticket downloaden. Dit e-ticket kun je digitaal tonen op een smartphone of printen en meenemen.

Problemen met tickets bestellen? Check onze veel gestelde vragen. Lukt het nog niet? Mail ons dan nadat je een account hebt aangemaakt. We zoeken dan naar een passende oplossing.

VEILIG ONLINE BETALEN
Je kunt je tickets veilig betalen via iDEAL.

ACCOUNT AANMAKEN
Maak via deze link uw persoonlijke account aan zodat je voortaan in een handomdraai online jouw tickets kunt bestellen.

AAN DE KASSA TICKETS KOPEN
Het is ook mogelijk om tickets te kopen bij de receptie van Willem Twee aan de Boschdijkstraat, of aan de kassa van het Poppodium of de Toonzaal (daar alleen voorafgaand aan het concert). Je kunt alleen met PIN betalen!

ENTREEPRIJZEN EN SERVICEKOSTEN
De vermelde entreeprijzen zijn inclusief BTW en servicekosten per ticket. Tickets boven de € 5,- zijn inclusief € 2,- servicekosten. Tickets onder de € 5,- zijn inclusief € 1,50 servicekosten. De servicekosten staan vermeld op het ticket.

ALGEMENE BEZOEKERSVOORWAARDEN
Met de aanschaf van een ticket bij Willem Twee ga je akkoord met onze algemene voorwaarden.

WEET WAAR JE KOOPT
Koop geen tickets bij andere aanbieders dan die via de hieronder genoemde verkoopkanalen! Dagelijks kopen duizenden mensen hun tickets via internet. Wat velen niet weten, is dat er naast officiële online verkooppunten ook veel websites zijn die op grote schaal tickets opkopen en doorverkopen met als enige doel het maken van winst. Als bezoeker betaal je via deze sites – vaak onbewust – veel meer voor een ticket dan de oorspronkelijke prijs. Deze tickets geven daarnaast ook geen garantie op toegang tot het evenement.
Het doorverkopen creëert onnodig schaarste omdat er weinig tickets overblijven die te koop zijn voor het oorspronkelijke bedrag. Het doorverkopen van tickets gebeurt zonder toestemming van de artiest en organisator en deze zogenaamde secundairy ticketing start vaak al voordat de officiële verkoop start en komt zeker niet alleen voor bij uitverkochte shows. Dus zorg dat je weet waar je je ticket wél moet kopen, zodat je nooit teveel betaalt én zeker weet dat je toegang hebt tot het evenement waar je naartoe wilt.
Willem Twee steunt de publiekscampagne Weet Waar Je Koopt, meer info over zowel officiële als niet-officiële online verkooppunten vind je op www.weetwaarjekoopt.nl.

TICKETS RETOURNEREN
Kosten voor reeds gekochte tickets worden niet geretourneerd. Tickets voor een verplaatst concert blijven geldig voor de vervangende datum. Retourneren kan alleen in het geval een concert onverhoopt afgelast wordt. Meer informatie vind je in onze Algemene Voorwaarden bij punt 6.4.

Als een event door Willem Twee muziek en beeldende kunst wordt geannuleerd kunnen de gemaakte kosten worden geretourneerd afhankelijk van het soort tickets:
1) tickets gekocht via www.willem-twee.nl (e-Tickets): stuur ons een mail en vermeld in de mail het bestelnummer en het concert in kwestie.
2) tickets gekocht aan de kassa: lever de originele tickets (bewaar een kopie) tezamen met je naam, adres en woonplaats, IBAN-nummer en telefoonnummer in bij de kassa.

 

JAARKAART ABONNEMENT
De Willem Twee Jaarkaart geeft gratis toegang tot alle events en concerten in de Toonzaal, de Kunstruimte en het Poppodium, met uitzondering van verhuringen. De jaarkaart is geldig voor één seizoen. We adviseren je om (gratis) tickets online te reserveren voor de concerten, zodat je verzekerd bent van toegang. Je kunt je ticket digitaal tonen op je smartphone bij de entree. Het is ook mogelijk om, indien je niet tevoren hebt gereserveerd, je jaarkaart bij de entree te laten scannen.

Jaarkaarthouders krijgen 20% korting op maaltijden in Willem Twee Café. Er is jaarlijks een beperkt aantal jaarkaarten beschikbaar.

Let op: dit is een persoonsgebonden pas! Je kunt maar één jaarkaart per account aanschaffen. De jaarkaart kost € 325,00 en is geldig voor het seizoen 2024/2025. Stuur een mail naar tickets@willem-twee.nl om jouw abonnement te bestellen.

 

 

 

 


KORTINGEN

 

WE ARE PUBLIC
Voor € 20,- per maand, toegang tot vele (online) programma’s per maand. Sluit je aan bij We are Public en ontvang direct een pas waarmee je ook sommige events bij Willem Twee gratis kunt bezoeken. Let op: er wordt altijd maar een beperkt aantal WAP- tickets beschikbaar gesteld!Meer informatie.

 


VOORDEEL VOOR DE JEUGD
Jongeren tot en met 14 jaar mogen gratis naar de concerten in het Poppodium en in de Toonzaal. Wel moeten zij onder begeleiding staan van een volwassene (van tenminste 18 jaar) en een gratis ticket reserveren. Op verzoek moet wel een geldig legitimatiebewijs getoond kunnen worden.

 

CULTUREEL JONGEREN PASPOORT (CJP)
Voor veel van onze events krijgen jongeren met een CJP een flinke korting op de entreeprijs. Bij de events waarbij dit geldt, staat dit duidelijk vermeld. Bij de entree word je wel altijd gevraagd om je CJP te tonen.


STUDENTENKORTING (alleen in de Toonzaal)
Studenten betalen op vertoon van hun collegepas een vast bedrag van € 9,50 voor concerten in Willem Twee Toonzaal met een toegangsprijs van € 9,50 of meer, op vertoon van hun studentenpas aan de kassa.

Studenten van alle Nederlandse conservatoria krijgen op vertoon van een geldige conservatorium collegepas gratis toegang tot alle concerten in Willem Twee Toonzaal.