The Effect + Pyro

Trev Lukather en Nic Collins
Pop, Rock
Tickets
Datum 15-06
Prijs € 25,00
Locatie Poppodium
Zaal Grote Zaal
The Effect + Pyro

15 juni komt The Effect langs bij Willem Twee! 

De band bestaat uit Trev Lukather op gitaar, Nic Collins op drums, Steve Maggiora op toetsen en nieuwkomer Emmett Stang op zang. Trev en Nic groeiden op als zoons van rockiconen Steve Lukather van TOTO en Phil Collins (!), wat hun vriendschap verder versterkte. Het unieke geluid van de band kun worden omschreven als stadionrockenergie, gecombineerd met heerlijke pop.

Later dit jaar zal hun titelloze debuutalbum worden uitgebracht, waarvan ‘Toxic Envy’ de eerste single is. Het is een mid-tempo rocker die de band in staat stelt hun individuele talenten te laten zien. “Toxic Envy is waarschijnlijk het meest hard-rocknummer op de plaat en zeker ook mijn favoriete drumsong op het album. Het bewijst dat The Effect zware nummers kan schrijven met grote riffs, terwijl ze een gedenkwaardige melodie en popgevoeligheid hebben," aldus Nic Collins.

Hun video voor ‘Unwanted’ bereikte nummer 1 in de seizoensfinale van het muziekprogramma The Power Hour van AXS TV. Ook openden ze een paar shows voor Steel Panther en onlangs nog voor Evan Stanley. In juni brengen ze hun muziek naar Europa en ook Willem Twee slaan ze zeker niet over.

Bestel tickets

Datum 15-06
Tijd 20:30
Locatie Poppodium
Zaal Grote Zaal