Waylon

Wicked Anniversary Tour
Pop, Rock
Tickets
Datum 18-10
Prijs € 35,00
Locatie Poppodium
Zaal Grote Zaal
Waylon

Waylon komt dit jaar eindelijk weer met een tour langs bekende poppodia van Nederland om zijn totale muzikale verleden met zijn fans te delen. Zijn grootste hits van alle albums die hij ooit heeft gemaakt, zijn nauwelijks in twee uur te proppen maar dat was hij dus in eerste instantie ook helemaal niet van plan. Onder lichte dwang is het toch gelukt om het in 2 uur te proppen.

Wie de zanger trouw heeft gevolgd weet dat als hij eenmaal op het podium staat het heel lastig is om hem ervan af te krijgen. En gelukkig maar want met zoveel talent is dat ook waar hij thuishoort. Zijn eigen ‘snoepwinkel’ tour noemt hij het, waar hij eindeloos kan kiezen uit alle genres waar hij ooit aan heeft geproefd in zijn lange carrière. Op de vraag wat hem het meest is bijgebleven uit die 15 jaar zegt hij volmondig:” I’m still standing!”

VAN TALENTENJACHT NAAR COACH VAN THE VOICE

Waylon  is het levende bewijs van waar het NIET winnen van een talentenjacht allemaal toe kan leiden.15 jaar en 8 albums later komt het  allemaal samen in de “Wicked Anniversary tour”.

Wicked Ways is de titel van zijn eerste album in 2009 en het begin van de zeer succesvolle carrière van 1 van Nederlands beste zangers. Een carrière die begon met het fragment uit Hollands Got Talent waarin de jonge Waylon de juryleden in 2008  tijdens de auditie omver blies met zijn  versie van ‘This is a Mens world ‘.

Het leverde hem een platencontract op bij Universal, die hem onderbrengt bij het legendarische Motown platenlabel. Waylon is de eerste Nederlander die bij Motown tekent. In augustus 2009 komt daar dan ook zijn eerste album Wicked Ways uit. Van dat album komt de eerste single 'Wicked Way' waarmee hij de harten van vele Nederlanders weet te veroveren.

Bestel tickets

Datum 18-10
Tijd 20:30
Locatie Poppodium
Zaal Grote Zaal