Still Corners

Dream Talk tour 2024
Pop, Dreampop, CJP
Tickets
Facebook event
Datum 11-05
Prijs € 22,00
Locatie Poppodium
Zaal Grote Zaal
Still Corners

Op 5 april 2024 brengt Still Corners hun zesde album “Dream Talk” uit. Prachtig gearrangeerd, elegant en weemoedig, is Dream Talk een verzameling van tien zorgvuldig gecomponeerde nummers. Van de herfstachtige opener ‘Today is the Day’ tot de zwoele zomernachtfinale van ‘Turquoise Moon’, hebben Still Corners een geluid gecreëerd dat gefocust, stijlvol en verleidelijk is. 

Tessa Murray zegt: “De oorsprong voor veel van deze nummers kwam uit dromen. Elke nacht schreef ik de dromen op die ik me kon herinneren. Tijdens het opnemen haalde ik mijn boek met dromen tevoorschijn en zong ik over verschillende geloopte frases waar Greg aan had gewerkt. Het was leuk en wat ik dacht dat een soort onsamenhangende gedachten waren, verraste ons met hun verschillende betekenissen en beelden.” 

De eerste single, ‘Secret World’ gaat over obsessie. Murray schrijft: “Soms is de gedachte aan iemand, hen willen kennen of in hun wereld komen, gevaarlijk. De echte persoon doet er niet meer toe, alleen de fantasie over hen, wat helemaal verkeerd is maar goed voelt.”

Heb jij een CJP abonnement? Dan kun jij met een leuke korting naar dit concert! Neem wel je geldige CJP-pas mee en laat deze zien bij het scannen van je ticket! 

Bestel tickets

Datum 11-05
Tijd 20:30
Locatie Poppodium
Zaal Grote Zaal