Jazzpas

Tot en met Jazz in Duketown extra voordelig!
Jazzpas

Jazzpas

Willem Twee biedt haar bezoekers de mogelijkheid om jazz te ontdekken, te voelen en te beleven.
Of je nu al bekend bent met jazzmuziek of niet, bij Willem Twee weten we iedereen keer op keer weer te verrassen. 
Stap in de wereld van jazz.

Jazz kenmerkt zich door het avontuur. Er is geen genre dat zoveel andere muziek- en kunststijlen omarmt én andersom. Tijdens een jazzconcert kan van alles gebeuren: het moment, de plek en de mood van de muzikanten hebben allemaal invloed op hoe de muziek op dat moment klinkt. En dat is superspannend. 
Precies dat willen we in de Toonzaal laten horen. We vieren de schoonheid van improvisatie met buitengewoon sterke muzikanten die openstaan voor boeiende interacties en de samenkomst van uiteenlopende werelden. En dat in één van de mooiste concertzaaltjes van Nederland. 

De Jazzpas geeft toegang tot alle jazzconcerten in de Toonzaal en het Poppodium, met uitzondering van verhuringen. Gedurende het seizoen kunnen er nog jazzconcerten worden toegevoegd aan het programma, die je met deze jazzpas gratis kunt bezoeken. Houd daarvoor onze website in de gaten. Wij adviseren je om (gratis) tickets online te reserveren voor de jazzconcerten, zodat je verzekerd bent van toegang. Je hoeft jouw tickets niet te printen; deze worden op jouw jazzpas geactiveerd en de jazzpas wordt gescand bij de entree.

Tot en met Jazz in Duketown (26 t/m 28 mei) is de jazzpas extra voordelig!
Voor € 110,- (in plaats van € 150,-) heb je een seizoen lang toegang tot de beste jazz concerten. 

Let op: dit is een persoonsgebonden pas! je kunt maar één jazzpas per account aanschaffen.
Of stuur een mail naar tickets@willem-twee.nl 

Jazzpas