Willem Twee zoekt baliemedewerkers!

Iets voor jou?
Willem Twee zoekt baliemedewerkers!

WILLEM TWEE ZOEKT BALIEMEDEWERKERS

Heb jij zin om ons balieteam te komen versterken?
De prachtige Willem II fabriek is het kloppende hart van Willem Twee muziek en beeldende kunst. Wie hier binnenkomt wordt direct hartelijk ontvangen door een van onze gedreven baliemedewerkers; medewerkers die op vrijwillige basis onze bezoekers welkom heten en wegwijs maken naar ons poppodium, de vergaderruimtes, de expositieruimte of het Willem Twee Café. De baliemedewerkers nemen de telefoon aan, beantwoorden vragen of verbinden door naar het kantoor en verkopen incidenteel ook tickets. Tussendoor is er voldoende gelegenheid om een boek of een krantje te lezen, te studeren of over het web te surfen. Je wordt ingewerkt door een ervaren collega en er is altijd wel een vaste medewerker aanwezig om ondersteuning te bieden.

Wat krijg je ervoor terug?
Je mag gratis onze concerten bezoeken in Willem Twee Poppodium en Willem Twee Toonzaal, je krijgt 20% korting op de lunches die door onze voortreffelijke koks worden bereid, gratis koffie of thee tijdens je dienst, je bent welkom op onze jaarlijkse vrijwilligersuitstapjes en je maakt vooral deel uit van een enthousiast team van vrijwilligers en vaste medewerkers. Welk dagdeel je wil werken bepaal je in nauw overleg met Deen die de baliediensten coördineert.

Wil je meer info of heb je zin om eens kennis te maken? Bel of app dan naar Deen op 06-38481771. We zouden het fijn vinden als je dit bericht door zou willen sturen naar je netwerk.
 


Een paar quotes van je collega’s:

“Ik doe dit naast mijn baan. Kan ik mooi mijn planning en klusjes op mijn laptop bijwerken. Ik wilde graag vrijwilligerswerk bij Willem Twee blijven doen. Ik was voorheen vrijwilliger bij het poppodium. Nu plan ik enkele dagdelen per maand in, achter de balie overdag. Dat gaat prima in combinatie met mijn werk. Zo houd ik feeling met de Willem Twee, wat ik graag wil, en erg leuk dat ik daardoor nog gratis naar concerten kan.”

Ik zie dat mensen blij zijn om een vriendelijk gezicht achter de balie te zien, aan wie ze hun vragen kunnen stellen bij binnenkomst. Ik geniet van de mooie omgeving waarin ik werk. Gezellige collega’s van de horeca, die heerlijke koffie maken en er zijn voor als ik iets niet weet. Van de hele lekkere lunch van de kaart, met korting voor baliemedewerkers, geniet ik altijd enorm.”