Van wie is de economie?

05 oktober 2023 t/m 22 oktober 2023
Van wie is de economie?

Van 5 t/m 22 oktober aanstaande vindt in Den Bosch op culturele hotspot Tramkade (Willem Twee, Werkwarenhuis, Verkadefabriek en Huis73) het nieuwe festival Van wie is de economie? plaats. Met symposia, workshops, debatten, performances, presentaties en een gratis toegankelijke expositie.

Tijdens dit festival nodigen we iedereen van harte uit om langs te komen en mee op zoek te gaan naar antwoorden op de vragen: 'Van wie is de economie?' en 'Wat voor economie wil jij?'. We creëren zo een plek voor collectief experiment om die nieuwe economie daadwerkelijk met elkaar uit te proberen en vorm te geven. Voor actie en reactie, voor ontmoeting, regelen en ontregelen, een werk- en maakplaats, onderneming, common, een collectief experiment. Voor nieuwsgierige burgers, kunstenaars, ontwerpers, wetenschappers, overheden, organisaties, bedrijven en scholen, en iedereen die mee wil denken over de toekomst van de economie. 

 

Van wie is de economie? is een plek voor collectief experiment om die nieuwe economie daadwerkelijk met elkaar uit te proberen en vorm te geven. Het is een plek voor actie en reactie, voor ontmoeting, voor regelen en ontregelen, een werk en een maakplaats, een onderneming, een common, een collectief experiment. Voor nieuwsgierige burgers, kunstenaars, ontwerpers, overheden, organisaties, bedrijven en scholen en iedereen die mee wil denken over de toekomst van de economie.

website: www.futureofwork.nl
social: @future_of_work_foundation