NO/TIME

31 maart 2018 t/m 29 april 2018
NO/TIME

NO/TIME

31 maart tot en met 29 april 2018, kunstruimte

Elf kunstenaars zijn uitgedaagd een werkperiode aan te gaan, waarin het thema ‘tijd’ als leidraad is gebruikt. Dit met een knipoog naar de tentoonstelling “Reproduceerbaarheid van tijd” die zo’n 20 jaar geleden door het Grafisch Atelier Den Bosch georganiseerd werd.

Met de intentie grafiek in een nieuw daglicht te zetten, is er met verschillende materialen geëxperimenteerd, zijn grafische technieken gecombineerd en op vernieuwende manieren ingezet.

In het Grafisch Atelier Den Bosch en bij Studio Onvervalst in Haarlem werkten de kunstenaars op eigen wijze aan nieuw werk speciaal voor deze tentoonstelling.

NO/TIME gaat over onderzoek en experiment. Oude technieken worden door hedendaagse kunstenaars opnieuw onderzocht en getoetst aan het huidige tijdsbeeld binnen de beeldende kunst.

Deelnemende kunstenaars:

Vincent Uilenbroek, Martijn Schuppers, Dineke van Oosten, Thomas Trum, Koen Taselaar, Graphic Surgery, Jochem Rotteveel, Rob Bouwman, Gijs van Lith, Jannemarein Renout, Harry Markusse

De tentoonstelling NO/TIME is in opdracht van Willem Twee muziek en beeldende kunst samengesteld door het Grafisch Atelier Den Bosch/Dineke van Oosten i.s.m. Studio Onvervalst.

Terug naar archief