TUMULT! #6 Alchemy Unveild

= Jazz + Electronics
Elektronisch, Hedendaags, Jazz
Tickets
Datum 8-06
Prijs € 12,50
Locatie Toonzaal
Zaal Foyer, Toonzaal
TUMULT! #6 Alchemy Unveild

Voor de zesde keer steken Willem Twee Studio's + Jazz en geïmproviseerde muziek de koppen bij elkaar voor een nieuwe Tumult! Verwacht een avond vol super inspirerende en onbegrensde podiumkunsten waarin elektro-akoestische muziek en improvisatie elkaar omarmen. Verschillende generaties van de meest progressieve muzikanten uit diverse (inter)nationale scenes ontmoeten elkaar op het spannendste muziekpodium van Den Bosch.

All Us Dada

ALL US DADA is een reis door de diepere gronden van ons systeem, geschreven en voorgedragen door Gerindo Kartadinata met soundtrack van Gerri Jäger. Een meeslepende monoloog als middel om niet af te glijden in waanzin. Onze alledaagse werkelijkheid zit vol tegenstrijdigheden die ons verscheuren en ons vervreemden van de natuur. Uitbuiting, mishandeling en misleiding zijn aan de orde van de dag. ALL US DADA geeft een stem aan de kritiek op het economische systeem en aan de noodzaak om misstanden onder ogen te zien en te overwinnen. De voordracht van Gerindo Kartadinata wordt muzikaal aangevuld door de progressieve drummer Gerri Jäger. Drumgeluiden worden live bewerkt en gekoppeld aan synthesizers en sequencers waardoor er een breed palet aan geluiden ontstaat, met meerdere lagen en sferen.

Gerri Jäger - drums, elektronica
Gerindo Kartadinata - tekst, stem
Sandor Caron - geluid

Dudù Kouate en Ziv Taubenfeld

Dudù Kouate is geboren in Senegal, in een familie van griots, en houdt in al zijn muziek de Afrikaanse culturele en muzikale traditie levend. De drummer en percussionist is lid van het roemruchte Art Ensemble of Chicago en werkt samen met tal van inspirerende muzikanten als Moor Mother en Arúan Ortiz. De Israelische basklarinettist Ziv Taubenfeld woont momenteel in Portugal en was jarenlang actief in de Amsterdase jazz en improscene. Naast zijn eigen ensemble Full Sun, speelt hij met muzikanten als Wilbert de Joode, Hamid Drake, Marta Warelis en Luis Vicente.
In hun muzikale wereld is dit duo voortdurend op zoek naar een plek waar traditie en experiment in harmonie bestaan. Een plek waar je vrijer kunt zijn en de boodschap van eenheid via geluid kunt verspreiden.

Dudù Kouate - percussie
Ziv Taubenfeld - basklarinet

Dudù Kouate en Ziv Taubenfeld

Bestel tickets

Datum 08-06
Tijd 20:30
Locatie Toonzaal
Zaal Foyer + Toonzaal