Tim Akkerman (solo) + Pieternel

Solo Church-Tour
Indiepop, Singer-songwriter
Tickets
Facebook event
Datum 9-05
Prijs € 22,50
Locatie Toonzaal
Zaal Foyer, Toonzaal
Tim Akkerman (solo) + Pieternel

Tim Akkerman, een ervaren muzikant met een diepgaande passie voor zijn vak, neemt het publiek mee op een intieme muzikale reis. Na een succesvolle Pub-tour zal hij nu een solo church tour door kleine kapelletjes in Nederland gaan doen.

Het getuigt van zijn streven naar een intieme en persoonlijke connectie met zijn publiek. Deze tour biedt niet alleen een unieke ervaring voor de fans, maar laat ook Tim's veelzijdigheid als artiest zien, waarbij hij zijn muziek op een intieme en authentieke manier deelt.

In deze intieme setting kunnen de toeschouwers genieten van Tim's indrukwekkende stem, zijn bekwaamheid als muzikant en de diepgaande betekenis achter zijn nummers. Door de intieme sfeer van de kapelletjes wordt de muziek van Tim nog indringender en worden zijn teksten nog persoonlijker.

Deze church tour belooft een unieke en gedenkwaardige ervaring te worden voor zowel Tim Akkerman als zijn toegewijde fans, die de gelegenheid krijgen om zijn muziek op een bijzondere en intieme manier te ervaren.

Pieternel

De in Amsterdam gevestigde zangeres Pieternel maakt Americana-muziek, waarbij ze klassieke countrymuziek combineert met moderne pop- en folkelementen. Met haar kalmerende maar krachtige stem deelt ze verhalen vanuit het diepste van haar wezen en schildert ze intieme portretten van anderen.

Haar muziek vertoont overeenkomsten met artiesten als Brandi Carlile, First Aid Kit en Chris Stapleton. Op jonge leeftijd stapte Pieternel het podium op; muziek was haar ontbijt, lunch en diner. Zittend voor de platenspeler zong ze mee met een breed scala aan artiesten, van The Beatles tot Edith Piaf. Op 16-jarige leeftijd won ze de publieksprijs van het Concours de la Chanson.

Bestel tickets

Datum 09-05
Tijd 20:30
Locatie Toonzaal
Zaal Foyer + Toonzaal