Praam

i.s.m. Flare en Andrew Armanyous
Klassiek

Stap binnen in een wereld van artistieke harmonie tijdens de 'hush... the unquiet mind-Tour'. 

Tickets
Datum 18-10
Prijs € 19,50
Locatie Toonzaal
Zaal Foyer, Toonzaal
Praam

Ontdek de unieke samenwerking tussen Praam, de artiest achter ‘hush the unquiet mind’, zandartiest Andrew Armanyous en het meeslepende strijkerskwintet ‘Flare’.

Laat je meeslepen op een betoverende reis door emoties en verbeelding terwijl Praam zijn meeslepende composities tot leven brengt, ondersteund door het internationale strijkerskwintet Flare. Met leden afkomstig uit Canada, Spanje en Nederland voegen deze getalenteerde muzikanten een diepere dimensie toe aan Praam's muziek, waardoor de harmonieën nog intenser worden en de emoties nog levendiger worden, en wordt de grootsheid van een klassiek concert benaderd.

Maar dat is nog niet alles - de magie wordt verder versterkt door de toevoeging van zandkunstenaar Andrew Armanyous. Zijn betoverende zandanimaties vormen een visueel spektakel dat perfect aansluit bij de muziek van Praam. Samen creëren ze een unieke symfonie van geluid en beeld, waarin de grenzen tussen realiteit en verbeelding vervagen.

"’hush the unquiet mind’ is meer dan een zoektocht naar entertainment; het is een bevlogen streven om met verschillende kunstvormen een ervaring te bieden die anderen inspireert hun eigen creatieve pad te bewandelen.” - Nanne Praamstra

Dus kom en beleef een avond vol kunst, emotie en verwondering tijdens de 'hush... the unquiet mind-Tour'. Mis deze unieke samenwerking tussen Praam, Andrew Armanyous en het strijkerskwintet ‘Flare’ niet - jouw ticket naar een onvergetelijke ervaring wacht op je!

Praam, componist en uitvoerend musicus, omarmt met zijn nieuwste album 'hush the unquiet mind' een universele boodschap van artistieke veelzijdigheid. Zijn muzikale reis, die het album 'hush the unquiet mind' en de gelijknamige tour omvat, nodigt het publiek uit om de grenzen van de verbeelding te verkennen.

Met de 'hush... the unquiet mind-Tour' betreedt Praam een nieuw tijdperk van artistieke expressie, waarbij hij samenwerkt met zandkunstenaar Andrew Armanyous en het betoverende strijkerskwintet 'Flare'. Deze samenwerking vormt de kern van een betoverende avond, waarin muziek en visuele kunst samenkomen in perfecte harmonie.

Bestel tickets

Datum 18-10
Tijd 20:30
Locatie Toonzaal
Zaal Foyer + Toonzaal