Lightning Strikes! Electric Spark 3 years

3 Jaar Electric Spark!
Psychedelische Rock, Elektronisch, Rock
Tickets
Facebook event
Datum 23-06
Prijs € 13,50
Locatie Poppodium
Zaal Kleine Zaal , Grote Zaal
Lightning Strikes! Electric Spark 3 years

Het in Duketown gevestigde platenlabel Electric Spark begon drie jaar geleden tijdens het hoogtepunt van de pandemie. Het label is gespecialiseerd in vinylplaten van hoge kwaliteit en heeft tot nu toe meer dan een dozijn baanbrekende albums uitgebracht, variërend van psychedelische rock, Stoner en Sludge tot Electronic Synthwave. Om ons derde jubileum te vieren hebben we een aantal van onze meest geliefde artiesten uitgenodigd om vanavond op te treden tijdens Lightning Strikes. Bovendien hebben we Yantras ook uitgenodigd om de deuren open te knallen.

Temple Fang

Eigenlijk behoeven deze Psychedelische rockers uit Amsterdam geen introductie. Ze hebben immers tweemaal eerder de zaal platgespeeld met hun lang uitgesponnen, hypnotiserende nummers. Ze timmeren sinds 2018 aan de weg en hebben intussen, naast talloze shows door heel Europa, 3 platen uitgebracht via Electric Spark. Van de dubbel-LP “Fang Temple” heeft het label onlangs alweer de derde persing uitgebracht op prachtig Orange/Red faded vinyl. De band is momenteel druk bezig met het schrijven van een nieuwe plaat, waardoor ze de komende tijd nauwelijks live spelen. Mis deze show op Lightning Strikes daarom niet.

Seum

Sludgy Doom n’ Bass uit Montreal. De allereerste release van Electric Spark was het album “Winterized” van dit Sludge trio uit Canada. Vorig jaar bracht de band de opvolger “Double Double” wederom uit via Electric Spark.

Hun optreden tijdens Lightning Strikes maakt deel uit van de eerste officiële Europese tour van de band, de “Problems Euro Tour”. Verwacht een energieke, loddzware Sludge set met een pittige punkattitude. Perfect voor fans van EyeHateGod en Bongripper.

Ismena

Vorig jaar bracht Ismena een prachtige beklijvende soloplaat op vinyl uit via Electric Spark. Vanavond wordt ze echter op het podium begeleid door een volledige band om haar emotioneel beladen nummers  ten gehore te brengen. De show vanavond gaat zorgen voor kippevel over ons hele lichaam.

Yantras

Feest vieren doe je niet alleen. Daarom hebben we deze opkomende Sludge band uit Roermond uitgenodigd om de avond af te trappen.

We houden de band al enige tijd in de gaten. Zo waren we onlangs nog getuige van een fenomenaal optreden van Yantras tijdens het Offroad programma van het befaamde Roadburn festival. We kunne  haast niet wachten om Yantras in actie te zien tijdens Lightning Strikes.

Bestel tickets

Datum 23-06
Tijd 18:30
Locatie Poppodium
Zaal Kleine Zaal + Grote Zaal