Jamkade, Stoom & OpenUp

een community avond voor muzikanten!
Elektronisch, Hip Hop, Rock, CJP
Gratis
Datum 26-09
Prijs Gratis
Locatie Poppodium
Zaal Café + Grote Zaal + Kleine Zaal
Jamkade, Stoom & OpenUp

STOOM

STOOM is het platform voor DJ talent in Den Bosch. STOOM biedt de ruimte en de tools die je nodig hebt om je eerste stappen te maken of je door te ontwikkelen op muzikaal gebied. Deze onafhankelijke partij zet zich in om het nachtleven van Den Bosch een boost te geven. Van de kakkers tot de krakers, iedereen is welkom bij deze gezellige muzikale avond!

STOOM

OpenUp: Open Urban Podium

OpenUp is een open hiphop podium waar mensen naartoe kunnen komen voor een gezellige avond vol muziek. Iedereen is welkom, of je nu net begonnen bent met rappen of al jaren ervaring hebt. Op het podium is iedereen welkom die van hiphop houdt. Hier kun je podiumervaring opdoen of je nieuw geproduceerde nummers uitproberen. 

OpenUp: Open Urban Podium

Bestel tickets

Datum 26-09
Tijd 20:00
Locatie Poppodium
Zaal Café + Grote Zaal + Kleine Zaal

Jamkade

Ben jij een muzikant, en zoek je plek om je passie te delen met anderen? Dan is de Jamkade de plek voor jou! Deze comunity staat voor gezellige muzikale avonden waarbij muzikanten elkaar ontmoeten, hun passie delen en zichzelf ontwikkelen. Ook organiseert de Jamkade veel vette workshops en projecten waar jij onderdeel van kan worden. Kom langs, jam en geniet van een avond vol muziek!

Jamkade