Graphic Works

Nederlandse beurs voor grafische kunst
Beeldende kunst
Gratis
Datum 28-05
Prijs Gratis
Locatie Kunstruimte
Zaal Spiegelzaal + Grote Ruimte
Graphic Works

Graphic Works is terug! Grafisch Atelier Den Bosch en Willem Twee muziek en beeldende kunst nodigen je van harte uit voor de nieuwe editie van deze Nederlandse beurs voor grafische kunst op zondag 28 mei (Pinksterweekend) in de Willem Twee Fabriek.

Kom onbekommerd rondstruinen op deze Kunstbeurs met kwalitatieve kunst voor toegankelijke prijzen. Je vindt hier handgemaakte items, analoog gedrukte prenten en bijzondere cadeaus. Van abstract tot figuratief, van ets tot risoprint, van zeefdruk tot linosnede. Graphic Works toont een dwarsdoorsnede van wat grafische hedendaagse kunst te bieden heeft, met een mix van gevestigde kunstenaars en jonge talenten. De kunstenaars, illustratoren, vormgevers en fotografen zijn zelf aanwezig. Dé kans om alles te weten te komen over dat ene werk waar je oog op is gevallen.

10239

Van alles te beleven
Op deze dag is van alles te doen in de Willem Twee Fabriek: de ateliers houden een open dag, er is een tentoonstelling van Mariska Koolen en de expositie Le petit prints met meer dan 200 miniprenten. Verder kun je aansluiten bij de lezing Kijken naar Kunst van Nu en galerie Ruby Soho om de hoek heeft een nieuwe tentoonstelling van Janus Metsaars. En wil je zelf de handen uit de mouwen steken? Kom dan naar de mini-workshops in het GA waarbij je verschillende druktechnieken kunt uitproberen. Op de begane grond is het Willem Twee Café geopend voor goede koffie, diverse drankjes en lunch.

Praktische info

• Graphic Works: Nederlandse beurs voor Grafische kunst
• Zondag 28 mei 2023 van 10:00 - 17:00 uur
• Gratis toegang
• Aankopen kunstwerken gaan per PIN betaling
• Werken zijn direct mee te nemen

 

Heb je na Graphic Works nog niet genoeg gekregen van al dat moois? Niet getreurd: zaterdag 3 juni van 10.00 - 16.00u is er in de Willem Twee Fabriek de Drukkersmarkt, een kleine markt gericht op uitgaven en publicaties, zoals kaarten en handgedrukte boeken.

10240

Bestel tickets

Datum 28-05
Tijd 10:00
Locatie Kunstruimte
Zaal Spiegelzaal + Grote Ruimte