Galaxy Disco Classics Party

Twee zalen: Disco Hits & Import
Disco, Lekker Dansen
Tickets
Datum 26-10
Prijs V.a. €10,00
Locatie Poppodium
Zaal Kleine Zaal , Grote Zaal, Spiegelzaal
Galaxy Disco Classics Party

14e editie van de 
‘official Galaxy Classics Party’

Herbeleef op Zaterdag 26 Oktober de glorieuze soul- en disco-tijden met de legendarische muziek van Galaxy, de iconische discotheek uit Den Bosch. Al meer dan twaalf jaar lang staat de "Galaxy" muziek centraal tijdens het jaarlijkse evenement, dat dit jaar opnieuw wordt georganiseerd in het Willem Twee poppodium. Het belooft dé disco dansavond van het jaar te worden, met onvergetelijke hits van artiesten zoals Chic, Donna Summer, Earth, Wind & Fire, James Brown en vele anderen. Terug naar soul en disco... Terug naar de jaren '70 en '80.

 

TWEE ZALEN: DISCO HITS & IMPORT!

 

Zaal 1: Galaxy Disco Hits
In de grote zaal draaien drie oud-Galaxy DJ's voornamelijk de onmiskenbare disco classics. Denk aan die tijdloze tracks van Chic, Dan Hartman, Rose Royce, The Jacksons en Donna Summer. Deze nummers vormen altijd een garantie voor een onvergetelijk geslaagd feest! 

 

DJ’s: Perry Stuiver, Svenno Koemans en John Lommers

 

Zaal 2: Disco voor gevorderden
In zaal twee zorgen we voor een unieke ervaring met heerlijke importplaten. Hier komen de vergeten pareltjes tot hun recht en kunnen de echte kenners hun hart ophalen. Van Gino Soccio tot Goldie Alexander en van Skyy tot D Train.

 

DJ’s: Michael Halve, John Lommers en Oemar Joeman

Bestel tickets

Datum 26-10
Tijd 20:00
Locatie Poppodium
Zaal Kleine Zaal + Grote Zaal + Spiegelzaal
Uitverkocht