Aborted + Cynic + Necrot

Summer of Horror
Tickets
Datum 13-08
Prijs € 24,50
Locatie Poppodium
Zaal Kleine Zaal , Grote Zaal
Aborted + Cynic + Necrot

Aborted

Na bijna dertig jaar keert Aborted terug met hun nieuwste meesterwerk: "Vault Of Horrors". Dit is niets voor tere zieltjes. Op hun twaalfde album tonen de grootmeesters van brute muziek hun veelzijdigheid zonder in te boeten op hun kenmerkende intensiteit. Opgericht in 1995, bijna 30 jaar geleden, door Sven Caluwé, het enige overgebleven originele lid. Aborted heeft met hun mix van brutal death metal en grindcore een prominente plek veroverd in het genre. Met hun twaalfde album behoren ze tot de veteranen van de metalwereld, trouw aan hun beproefde stijl. "Vault Of Horrors" is een eerbetoon aan iconische horrorfilms en grote bands uit het genre. Elk nummer bevat gastvocalisten van invloedrijke moderne bands en legendarische artiesten.

Aborted

Cynic

Cynic is een Amerikaanse muziekgroep uit de omgeving van Miami. De band speelt een mix van progressieve rock, deathmetal en fusion, met af en toe een vleug psychedelische rock.

Cynic

Necrot

Necrot loopt intussen alweer rond sinds 2011 en heeft al heel wat vuiligheid over ons heen gestort tijdens die voorbije jaren. Lifeless Birth is de derde langspeler na een serie demo’s. De platen worden in de regel erg goed ontvangen en met name de voorlaatste release Mortal gooide hoge ogen.

Necrot

Bestel tickets

Datum 13-08
Tijd 19:30
Locatie Poppodium
Zaal Kleine Zaal + Grote Zaal