Verhuurhuur bij ons een ruimte

Willem Twee club

Een stoere organisatie, die al meer dan 30 jaar plaats biedt aan jong talent. Een platform voor tal van kunstuitingen dat een enorm publiek op zijn wenken bedient. Een bakermat voor mensen die zich willen ontplooien en die in hun vakgebied willen uitblinken. Een inspirerende werkomgeving waarin ontwikkeling en ambitie nooit stilstaan. Samengevat: de ziel van Willem Twee.

Willem Twee muziek en beeldende kunst is een culturele organisatie zonder winstoogmerk, die een regelrecht ondernemende koers vaart. In 2017 vonden zo’n 48.500 bezoekers hun weg naar 275 concerten en 27 exposities, verspreid over twee locaties: het poppodium en de kunstruimte aan de Boschdijkstraat, en de prachtige concertzaal aan de Prins Bernhardstraat. Op datzelfde adres zijn onlangs ook de Willem Twee studio’s in gebruik genomen waar componisten, dj’s, producenten en studenten hun hart kunnen ophalen aan unieke analoge audio-apparatuur uit de jaren ‘50, ‘60 en ‘70.

Een team van zo’n 25 vaste medewerkers, ondersteund door meer dan 100 vrijwilligers, staat garant voor topbelevenissen van cultureel hoogstaand formaat. Je geniet er van popmuziek, klassiek, jazz, wereldmuziek, (hedendaagse) kunst en indrukwekkende tentoonstellingen zoals de World Press Photo.

De oude Willem II Sigarenfabriek aan de Boschdijkstraat biedt atelierruimtes aan kunstenaars op verschillende werkgebieden (filmmakers, schrijvers, beeldend kunstenaars etc.). De fabriek is bovendien een inspirerende (werk)omgeving met vergaderzalen, ateliers, expositieruimtes, (flex-)werkplekken en een eetcafé.

Om een inspirerende plek te kunnen blijven en bijzondere voorstellingen en tentoonstellingen te kunnen bieden is geld nodig. Hiervoor hebben we de Willem Twee club in het leven geroepen, een club voor bedrijven en particulieren die cultuur hoog in het vaandel hebben staan.

Een lidmaatschap voor bedrijven kost € 2.500,- per jaar, voor particulieren € 1.250,-

U krijgt er natuurlijk wel iets voor terug: U wordt uitgenodigd voor speciale evenementen en bent welkom bij al onze concerten en exposities. En natuurlijk kunt u gebruik maken van onze vergaderfaciliteiten.

Het geld dat u doneert wordt gebruikt om ook in de toekomst talentvolle mensen een platform te kunnen geven en een groeiend publiek muziek en beeldende kunst van het hoogste niveau aan te bieden.

We zien u graag bij de Willem Twee club!

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.