kassa

Vrijwilligers

Willem Twee muziek en beeldende kunst draait voor een belangrijk deel op vrijwilligers. Het werken met vrijwilligers geeft de organisatie een specifieke charme. Of ze nou in de garderobe werken, in de keuken, bij het licht of geluid of achter de draaitafel staan: passie voor muziek en kunst is wat deze hardwerkende personen drijft. Ze vinden er sociale contacten, plezier en werkervaring.

Willem Twee poppodium heeft een capaciteit van 450 bezoekers. Wij organiseren ongeveer tien concerten per maand, meestal in de weekenden maar steeds vaker doordeweeks. De vrijwilligersclub bestaat uit ruim 100 medewerkers van allerlei leeftijden die in wisselende combinaties samenwerken. Vrijwilligers krijgen gratis toegang tot alle Willem Twee concerten, introduceekaarten voor vrienden, korting op munten en natuurlijk een VIP treatment.

Heb je vijf à zes avonden per 2 maanden over, wil je ervaring opdoen in het culturele circuit en nieuwe mensen leren kennen? Sluit je dan aan als vrijwilliger. Bel 073 – 612 34 22 tijdens kantooruren (dinsdag, donderdag en vrijdag) en vraag naar medewerkerscoördinator Herbert van den Heuvel, of stuur een mailtje.

Nieuwe vacature (per 25 januari): lid camerateam (vrijwillig)

Willem Twee poppodium is een van de weinige popzalen waar live-registratie’s worden gemaakt. Door de jaren heen heeft deze ploeg al een behoorlijk archief opgebouwd waar het team erg trots op is. In deze ploeg werk je met zijn vieren. De ploeg maakt de live- registratie’s met vier camera’s (een onbemand). De beelden worden live geëdit. De cameramensen hebben een koptelefoon op waardoor de editor instructies geeft en aangeeft welke camera er op dat moment opgenomen wordt. De manier van werken is vergelijkbaar met professioneel regie/camerawerk. Het is dus een unieke kans om veel bij te leren over regie, camerawerk en het samenwerken met een compleet enthousiast filmteam.
Dus, heb jij affiniteit met muziek en video? Meld je dan aan voor ons team. Ervaring is welkom, maar niet noodzakelijk.

Check onze vacature pagina voor meer informatie.

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.

Geef ons feedback over deze pagina. Vul je e-mailadres in en ontvang een reactie.