kassa

Vrijwilligers

Willem Twee muziek en beeldende kunst draait voor een belangrijk deel op vrijwilligers. Het werken met vrijwilligers geeft de organisatie een specifieke charme. Of ze nou in de garderobe werken, in de keuken, bij het licht of geluid of achter de draaitafel staan: passie voor muziek en kunst is wat deze hardwerkende personen drijft. Ze vinden er sociale contacten, plezier en werkervaring.

Willem Twee poppodium heeft een capaciteit van 450 bezoekers. Wij organiseren ongeveer tien concerten per maand, meestal in de weekenden maar steeds vaker doordeweeks. De vrijwilligersclub bestaat uit ruim 100 medewerkers van allerlei leeftijden die in wisselende combinaties samenwerken. Vrijwilligers krijgen gratis toegang tot alle Willem Twee concerten, introduceekaarten voor vrienden, korting op munten en natuurlijk een VIP treatment.

Wil je minstens twee avonden per maand aan de slag, wil je ervaring opdoen in het culturele circuit en nieuwe mensen leren kennen? Sluit je dan aan als vrijwilliger. Bel 073 – 612 34 22 tijdens kantooruren (dinsdag, donderdag en vrijdag) en vraag naar medewerkerscoördinator Herbert van den Heuvel, of stuur een mailtje.

 

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.

Geef ons feedback over deze pagina. Vul je e-mailadres in en ontvang een reactie.