Verhuurhuur bij ons een ruimte

Trouwen

Trouwen in een sfeervolle, intieme zaal

De mooiste dag van je leven op een unieke, historische locatie

Willem Twee toonzaal is gevestigd in het hart van ‘s-Hertogenbosch. Het was oorspronkelijk een oude synagoge die in het begin van de 19e eeuw werd gebouwd. Tegenwoordig is het een concertpodium waar wekelijks klassieke en actuele muziek klinkt, maar ook jazz, tango en folk. De prachtige zaal is ook te huur. De concertzaal is officieel Huis van de Stad. Dat betekent dat de ceremonie rondom uw huwelijk hier kan plaatsvinden.

Willem Twee toonzaal beschikt over alle faciliteiten om van uw huwelijksceremonie een onvergetelijke, mooie belevenis te maken. De zaal biedt ruimte voor minstens 130 stoelen, maar vormt ook voor kleinere gezelschappen een aangename ambiance. In de zaalhuur zit standaard het gebruik van onze kleedruimte begrepen. De concertzaal beschikt verder over alle nodige audiovisuele middelen en een Steinway concertvleugel.

Aan de zaal grenst een foyer, die voorzien is van een bar en een zestigtal zitplaatsen.

Mocht je op zoek zijn naar een grotere, meer informele zaal dan staat uiteraard ook ons poppodium ter beschikking voor huwelijksceremonies.

Heeft u interesse? Mail even naar verhuur@willem-twee.nl. Wilt u iemand aan de lijn? Bel onze afdeling verhuur op: 06 – 18 94 07 61.

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.