Verhuurhuur bij ons een ruimte

Tickets kopen

Hoe kom ik aan tickets?
Bij de balie van Willem Twee aan de Boschdijkstraat 100 in Den Bosch kun je tijdens onze openingstijden en tijdens evenementen kaarten kopen voor alle activiteiten in de Toonzaal, het Poppodium of de Kunstruimte. Afrekenen kan alleen met PIN.

Online kaartverkoop
Je kunt eenvoudig tickets kopen via onze website. Je moet hiervoor een account hebben. Heb je dat nog niet? Maak het dan hier aan. Vul de gevraagde gegevens in. Je ontvangt daarna een e-mail met een link om jouw e-mailadres te bevestigen.

Heb je een account en wil je kaarten bestellen klik dan bij een concert naar keuze op de knop ‘Tickets’ en bestel het gewenste aantal kaartjes. Reken veilig af met iDEAL of met een creditcard. Wanneer je het bestelproces hebt afgerond kun je direct het e-ticket downloaden. Print dit e-ticket uit en neem het mee naar het concert. Je kunt het ook digitaal op een smartphone tonen.

Problemen met kaarten bestellen? Check onze veel gestelde vragen. Lukt het nog niet? Mail ons dan nadat je een account hebt aangemaakt. We zoeken dan naar een passende oplossing.

Aan de kassa tickets kopen
Het is ook mogelijk om kaarten te kopen bij de receptie van Willem Twee aan de Boschdijkstraat, of aan de kassa van het Poppodium of de Toonzaal. Je kunt  alleen met PIN betalen!

Entreeprijzen en Servicekosten
De vermelde entreeprijzen zijn inclusief BTW en servicekosten per ticket. Op tickets boven de € 5,- rekent Willem Twee € 2,- servicekosten. Op tickets onder de € 5,- geldt een tarief van € 1,50. Hoe hoog de servicekosten zijn staat duidelijk vermeld op het ticket.

Algemene Bezoekersvoorwaarden
Met de aanschaf van een kaartje bij Willem Twee ga je akkoord met onze algemene voorwaarden.

Weet waar je koopt
Koop geen kaarten bij andere aanbieders dan die via de hieronder genoemde verkoopkanalen! 
Dagelijks kopen duizenden mensen hun kaartjes via internet. Wat velen niet weten, is dat er naast officiële online verkooppunten ook veel websites zijn die op grote schaal kaarten opkopen en doorverkopen met als enige doel het maken van winst. Als bezoeker betaal je via deze sites – vaak onbewust – veel meer voor een kaartje dan de oorspronkelijke prijs. Deze kaarten geven daarnaast ook geen garantie op toegang tot het evenement.
Het doorverkopen creëert onnodig schaarste omdat er weinig kaarten overblijven die te koop zijn voor het oorspronkelijke bedrag. Het doorverkopen van tickets gebeurt zonder toestemming van de artiest en organisator en deze zogenaamde secundairy ticketing start vaak al voordat de officiële verkoop start en komt zeker niet alleen voor bij uitverkochte shows. Dus zorg dat je weet waar je je kaartje wél moet kopen, zodat je nooit teveel betaalt én zeker weet dat je toegang hebt tot het evenement waar je naartoe wilt.
Willem Twee steunt de publiekscampagne Weet Waar Je Koopt, meer info over zowel officiële als niet-officiële online verkooppunten vind je op www.weetwaarjekoopt.nl.

Kaarten retourneren
Kosten voor reeds gekochte kaarten worden niet geretourneerd. Kaarten voor een verplaatst concert blijven geldig voor de vervangende datum. Retourneren kan alleen in het geval een concert onverhoopt afgelast wordt. Meer informatie vind je in onze Algemene Voorwaarden bij punt 6.4.

Als een event door Willem Twee muziek en beeldende kunst wordt geannuleerd kunnen de gemaakte kosten worden geretourneerd afhankelijk van het soort kaart:
1) Kaarten gekocht via www.willem-twee.nl (e-Tickets): stuur ons een mail en vermeld in de mail het bestelnummer en het concert in kwestie.
2) Kaarten gekocht aan de kassa: lever de originele tickets (bewaar een kopie) tezamen met je naam, adres en woonplaats, bankrekeningnummer en telefoonnummer in bij de kassa.

We Are Public
Sommige concerten van zowel het Poppodium als de Toonzaal zijn toegankelijk met de We Are Public pas. Deze WAP-kaarten kunnen niet online worden besteld, maar alleen aan de deur worden gekocht op de dag van het concert. De concerten die toegankelijk zijn met de We Are Public pas staan vermeld op de website van We Are Public. www.wearepublic.nl. Let op: er wordt altijd maar een beperkt aantal WAP-kaarten beschikbaar gesteld!

Veilig online betalen
Je kunt uw tickets veilig betalen via iDEAL.

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.