Verhuurhuur bij ons een ruimte

Revisie vleugel

Beste muziekliefhebber,

Ongetwijfeld heeft u in de afgelopen jaren al eens genoten van een concert op de vleugel in de toonzaal. Vele topmusici als Ronald Brautigam, Ivo Janssen en Wibi Soerjadi hebben hem in prachtige concerten laten klinken en er zijn talloze cd’s en radio-uitzendingen mee opgenomen.

Inmiddels is het 18 jaar geleden dat we de vleugel – een Steinway C-model – hebben aangeschaft. Het intensieve gebruik laat uiteraard zijn sporen achter. De klank is dusdanig achteruitgegaan dat een revisie al enige tijd noodzakelijk is. We hadden en hebben daarvoor helaas niet de nodige financiën. De revisie kost ruim 15.000 euro en dat in een tijd waarin we de opgelegde bezuinigingen van de gemeente het hoofd moeten bieden.

Enkele maanden geleden gloorde er opeens hoop aan de horizon toen enkele vaste bezoekers van de toonzaal ons aanboden om een deel van de revisiekosten voor hun rekening te nemen. Niet lang daarna bleek ook de Stichting Bossche Synagoge Bernardus Hartogensis bereid om een financiële bijdrage te leveren. Een prachtig gebaar dat ons aanspoort om ook de rest van het benodigde budget bij elkaar te krijgen.


Wilt u ons ook helpen om de vleugel weer op topniveau te krijgen?

Klik dan op dit icoontje   om het door u gewenste bedrag gemakkelijk en veilig via Tikkie over te maken.

En weet: ieder bedrag – ook een klein bedrag – is van harte welkom!

En wat u ervoor terugkrijgt? Prachtige concerten in de toonzaal die weer op topniveau tot klinken komen én een mooi evenement voor allen die dit project ondersteunen.

Heeft u vragen? Bel mij gerust: 06-24517133.

Met hartelijke groet,

Henri Broeren

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.