kassa

Prins Bernhardstraat 4-6

Willem Twee concertzaal: route

route-concertzaal
(Klik op het kaartje voor een grotere plattegrond)

Komt u te voet?
Willem Twee concertzaal (v/h De Toonzaal) ligt in het centrum van ‘s-Hertogenbosch aan de Prins Bernhardstraat 4-6. Dat is tien minuten lopen van het station. Vanaf het station rechtdoor, 3e straat na de brug rechtsaf (Kruisstraat), bij splitsing links aanhouden (Snellestraat), winkelstraat (Vughterstraat) oversteken en weg vervolgen (Achter het Verguld Harnas, Achter het Wild Varken, Wolvenhoek, Prins Bernhardstraat).

Komt u met het Openbaar Vervoer?
Met behulp van de website 9292ov.nl kunt u een reisplan plannen. Kijk voor vertrek- en aankomsttijden van de trein op ns.nl.
Vanaf het station kunt u ons lopend bereiken (zie Te voet) of met de bus naar halte Parade of naar halte Stadskantoor. Vervolgens volgt u de borden metWillem Twee concertzaal (v/h De Toonzaal) .

Komt u met de auto?
Vanuit de richting Tilburg / Eindhoven
Neem vanaf de snelweg afrit 23 (‘s-Hertogenbosch-Centrum/Tilburg). U komt uit op de Vughterweg. Volg deze tot aan het Wilhelminaplein (Heetmanplein). Ga rechtsaf (Parklaan, Spinhuiswal, Zuidwal). Na ongeveer 300 meter bij de eerste stoplichten linksaf de Prins Bernhardstraat in. U kunt parkeren in parkeergarage De Wolvenhoek.

Vanuit de richting Nijmegen / Utrecht
Neem de A2 richting Eindhoven. Neem vanaf de snelweg afrit (‘s-Hertogenbosch-Zuid/St.Michielsgestel/Schijndel). Bij het Provinciehuis linksaf (Pettelaarseweg). Volg deze weg tot aan de Zuidwal (tweede stoplichten) en ga hier linksaf. Eerste stoplichten rechtsaf de Prins Bernhardstraat in. U kunt parkeren in parkeergarage De Wolvenhoek.

Bereikbaarheid en parkeren
In ‘s-Hertogenbosch geldt betaald parkeren in het gehele centrum en directe omgeving. Tegenover Willem Twee concertzaal (v/h De Toonzaal) ligt een parkeerterrein met een beperkt aantal plaatsen. Op loopafstand (ongeveer 50 meter) biedt parkeergarage De Wolvenhoek aan de Prins Berhardstraat voldoende parkeergelegenheid.

Ook de Parkeergarage St. Jan aan de Hekellaan is op loopafstand (ongeveer 10 minuten):
https://www.parkeergaragestjan.nl/

Overige parkeergelegenheden in ‘s-Hertogenbosch
Zoek je liever een andere plek om te parkeren? Dan vind je op de website van de Gemeente ‘s-Hertogenbosch een uitgebreid overzicht van parkeergelegenheden.

Rolstoelen en mindervaliden

Alle locaties die behoren tot Willem Twee muziek en beeldende kunst zijn uitstekend toegankelijk voor rolstoelen en beschikken over toiletruimten voor minder valdien. Het poppodium beschikt bij de entree over een ramp voor rolstoelgebruikers. In de zaal kunnen rolstoelen aan de zijkanten staan. Daar zijn de zichtlijnen voor invaliden het beste. Geef wel even van te voren aan dat u langskomt, zo kunnen wij ervoor zorgen dat we goed zijn voorbereid en uw verblijf zo aangenaam mogelijk kunnen maken.

Parkeren

Helaas zijn er geen speciale gehandicaptenparkeerplaatsen in de buurt van Willem Twee muziek en beeldende kunst. Waar u die wél kunt vinden in Den Bosch leest u hier. Informatie over reguliere parkeerplaatsen vindt u hier.

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.