Verhuurhuur bij ons een ruimte

Nieuws

Isamo Thissen winnaar Jheronimus Atelier Prijs

Isamo Thissen, recent afgestudeerd als beeldend kunstenaar bij St. Joost School of Art & Design is uitgeroepen tot winnaar van de Jheronimus Atelier Prijs 2021 (JAP). De prijs wordt jaarlijks beschikbaar gesteld door de gemeente ’s-Hertogenbosch als concreet gebaar om beginnend talent een kans te geven zich verder te ontwikkelen door het faciliteren van een (gratis) atelier bij Willem Twee Kunstruimte voor een heel jaar. Wethouder Mike van der Geld (Cultuur): “Kunstenaars van de kunstacademie zorgen voor extra reuring en kleur in ‘s-Hertogenbosch. En als Cultuurstad van het Zuiden hebben we hen nodig. Zij die buiten de lijntjes kleuren. Gefeliciteerd Isamo met deze prijs, we hopen nog veel van je te horen en zien!”


Per 26 juni worden de coronamaatrdegelen gelukkig verder verruimd.

Voor zalen en theaters geldt dat de 1,5-meter regel gehandhaafd blijft, tenzij de zalen en theaters hun bezoekers verplichten om een test- of vaccinatiebewijs te tonen.

Willem Twee heeft besloten om voor alle events in het Poppodium en de Toonzaal tot 1 september vast te houden aan de 1,5 meter maatregel. Dat betekent dus een beperkt, veilig aantal bezoekers bij elk concert.

Incidenteel kunnen extra events (zoals bijvoorbeeld een dance-event) worden georganiseerd waarbij we deze restricties loslaten en er grote aantallen bezoekers mogelijk zijn. Bezoekers worden dan wél verplicht om een test- of vaccinatiebewijs te tonen; uiteraard wordt dit ruim van tevoren aangegeven.

=====================================================

Willem Twee ontvangt een donatie van het Kickstart Cultuurfonds voor het project Een veilige herstart van Willem Twee en marketing om publiek weer te bereiken en informeren. 


 

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.