Verhuurhuur bij ons een ruimte

Abonnementen

 


Jaarkaart

De Willem Twee Jaarkaart geeft gratis toegang tot alle events en concerten in de concertzaal, de kunstruimte en het poppodium, met uitzondering van verhuringen. De jaarkaart gaat in op de dag van aanschaf. Een jaarkaart geeft geen garantie op toegang tot een concert; om zeker te weten dat u een toegang heeft, is het nodig om tijdig een kaartje te reserveren. Uw reservering wordt automatisch op uw jaarkaart gezet zodat u op vertoon hiervan naar binnen kunt. Jaarkaarthouders krijgen 20% korting op maaltijden in de Hangop en aankopen in de IkWillem Kunstwinkel. Er is jaarlijks een beperkt aantal jaarkaarten beschikbaar.

De jaarkaart kost € 250,- per 12 maanden. Let op: dit is een persoonsgebonden pas! U kunt maar één jaarkaart per account aanschaffen.

Bestel hier.


Jazzpas

De Willem Twee Jazzpas geeft gratis toegang tot alle jazzconcerten in de concertzaal en het poppodium, met uitzondering van verhuringen. Er is per seizoen een beperkt aantal jazzpassen beschikbaar. Een jazzpas geeft geen garantie op toegang tot een concert; om zeker te weten dat u een toegang heeft, is het raadzaam om tijdig een kaartje te reserven. Jazzpashouders ontvangen met regelmaat een nieuwsbrief over ons jazzaanbod.
De jazzconcerten van seizoen 2018/2019 staan hier op een rijtje.

De jazzpas kost € 95 ,- per seizoen.

Bestel hier. Let op: dit is een persoonsgebonden pas! U kunt maar één jazzpas per account aanschaffen.


Kortingpas

De Willem Twee Kortingpas is een kalenderjaar geldig en gaat in op de dag van aanschaf. De kortingpas geeft 20% korting op de entree van alle events en concerten in de concertzaal, de kunstruimte en poppodium, met uitzondering van verhuringen. Deze pas geeft ook korting op het eten in Hangop en artikelen in de Ikwillem Kunstwinkel. Er is jaarlijks een beperkt aantal kortingpassen beschikbaar.

De kortingpas kost € 20,- per 12 maanden.

Let op: dit is een persoonsgebonden pas! U kunt maar één kortingpas per account aanschaffen.

Bestel hier.


We Are Public

Voor € 15,- toegang tot 75 programma’s per maand. Sluit je aan bij We are Public en ontvang direct een pas waarmee je ook bij Willem Twee gratis programma kunt bezoeken. Meer informatie.


Voordeel voor de jeugd

Jongeren tot en met 14 jaar mogen gratis naar de concerten in het poppodium, mits onder
begeleiding van een volwassene (18+). Jongeren tot en met 18 jaar mogen gratis naar
de concerten in de concertzaal, m.u.v. de kinderconcerten. Op verzoek moet wel een geldig legitimatiebewijs getoond kunnen worden.

Studentenkorting

Studenten betalen op vertoon van hun collegepas een vast bedrag van € 9,50 voor concerten
met een toegangsprijs van € 9,50 of meer. Studenten van alle Nederlandse concervatoria
krijgen gratis toegang tot alle concerten op vertoon van een geldige conservatorium
collegepas.
ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.