Verhuurhuur bij ons een ruimte

Abonnementen

VANAF ZATERDAG 5 JUNI 2021 GAAN WE WEER OPEN, REKENING HOUDEND MET DE ACTUELE CORONA-RICHTLIJNEN
Maar de situatie is op dit moment nog zo ongewis dat we niet kunnen garanderen dat de geplande concerten ook daadwerkelijk doorgaan.  De huidige abonnementen (en de kortingpas bij concerten) zijn per januari 2021 stopgezet.
Zodra we  meer zekerheid hebben over de programmering informeren we u  graag over de om nieuwe abonnementen.
ONDERSTAANDE INFORMATIE IS (NOG) NIET VAN TOEPASSING

Jaarkaart

De Willem Twee Jaarkaart geeft gratis toegang tot alle events en concerten in de toonzaal, de kunstruimte en het poppodium, met uitzondering van verhuringen. De jaarkaart gaat in op de dag van aanschaf. Een jaarkaart geeft geen garantie op toegang tot een concert; om zeker te weten dat u een toegang heeft, is het nodig om tijdig een kaartje te reserveren. Uw reservering wordt automatisch op uw jaarkaart gezet zodat u op vertoon hiervan naar binnen kunt. Jaarkaarthouders krijgen 20% korting op maaltijden in de Hangop. Er is jaarlijks een beperkt aantal jaarkaarten beschikbaar.

Let op: dit is een persoonsgebonden pas! U kunt maar één jaarkaart per account aanschaffen.

Bestel de jaarkaart

 


Jazzpas

De Jazzpas geeft toegang tot alle jazzconcerten in de toonzaal en het poppodium, met uitzondering van verhuringen. Gedurende het seizoen kunnen er nog jazzconcerten worden toegevoegd aan het programma, die u met deze jazzpas gratis kunt bezoeken. Houd u daarvoor onze website in de gaten. Wij adviseren u om (gratis) tickets online te reserveren voor de jazzconcerten, zodat u verzekerd bent van toegang. U hoeft uw tickets niet te printen; deze worden op uw jazzpas geactiveerd en de jazzpas wordt gescand bij de entree.

Let op: dit is een persoonsgebonden pas! U kunt maar één jazzpas per account aanschaffen.


Kortingpas

De Willem Twee kortingpas is een kalenderjaar geldig en gaat in op de dag van aanschaf. De kortingpas geeft 20% korting op de entree van alle events en concerten in de toonzaal, de kunstruimte en poppodium, met uitzondering van verhuringen. Deze pas geeft ook korting op het eten in Hangop. Er is jaarlijks een beperkt aantal kortingpassen beschikbaar.

Let op: dit is een persoonsgebonden pas! U kunt maar één kortingpas per account aanschaffen.


We Are Public

Voor € 18,- per maand, toegang tot vele (online) programma’s per maand. Sluit je aan bij We are Public en ontvang direct een pas waarmee je ook sommige events bij Willem Twee gratis kunt bezoeken. Meer informatie.


Voordeel voor de jeugd

Jongeren tot en met 14 jaar mogen gratis naar de concerten in het poppodium, mits onder begeleiding van een volwassene (18+). Jongeren tot en met 18 jaar mogen gratis naar de concerten in de toonzaal. Op verzoek moet wel een geldig legitimatiebewijs getoond kunnen worden.

Studentenkorting

Studenten betalen op vertoon van hun collegepas een vast bedrag van € 9,50 voor concerten in Willem Twee toonzaal met een toegangsprijs van € 9,50 of meer, op vertoon van hun studentenpas aan de kassa.
Studenten van alle Nederlandse conservatoria krijgen op vertoon van een geldige conservatorium collegepas gratis toegang tot alle concerten in Willem Twee toonzaal.
ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.