Verhuurhuur bij ons een ruimte

Abonnementen

Hoe graag ook we onze trouwe bezoekers weer een abonnement voor het nieuwe seizoen zouden willen aanbieden, op dit moment vinden we het nog niet verantwoord.
Dat heeft alles te maken met de onzekerheden van het steeds wisselende Coronabeleid. Als gevolg daarvan hebben we tot nog toe regelmatig concerten moeten verplaatsen of annuleren en sowieso altijd met een beperkt aantal toeschouwers. Dat maakt het helaas voor ons onmogelijk om nu een reële abonnementsprijs vast te stellen.
Het heeft onze voortdurende aandacht en zodra het weer wel verantwoord wordt zullen we nieuwe abonnementen aanbieden.
Tot die tijd kunnen we niet anders dan concerten voor een vaste ticketprijs aankondigen. Op die manier kunnen we de artiesten/musici een acceptabele gage uitbetalen.

We hopen op je begrip en zien je graag bij onze concerten!

ONDERSTAANDE INFORMATIE IS (NOG) NIET VAN TOEPASSING

Jaarkaart > NOG NIET BESCHIKBAAR

De Willem Twee Jaarkaart geeft gratis toegang tot alle events en concerten in de Toonzaal, de Kunstruimte en het Poppodium, met uitzondering van verhuringen. De jaarkaart gaat in op de dag van aanschaf. Een jaarkaart geeft geen garantie op toegang tot een concert; om zeker te weten dat je een toegang heeft, is het nodig om tijdig een kaartje te reserveren. Je reservering wordt automatisch op jouw jaarkaart gezet zodat je op vertoon hiervan naar binnen kunt. Jaarkaarthouders krijgen 20% korting op maaltijden in het Willem Twee Café. Er is jaarlijks een beperkt aantal jaarkaarten beschikbaar.

Let op: dit is een persoonsgebonden pas! Je kunt maar één jaarkaart per account aanschaffen.

Bestel de jaarkaart

 


Jazzpas > NOG NIET BESCHIKBAAR

De Jazzpas geeft toegang tot alle jazzconcerten in de Toonzaal en het Poppodium, met uitzondering van verhuringen. Gedurende het seizoen kunnen er nog jazzconcerten worden toegevoegd aan het programma, die je met deze jazzpas gratis kunt bezoeken. Houd daarvoor onze website in de gaten. Wij adviseren je om (gratis) tickets online te reserveren voor de jazzconcerten, zodat je verzekerd bent van toegang. Je hoeft jouw tickets niet te printen; deze worden op jouw jazzpas geactiveerd en de jazzpas wordt gescand bij de entree.

Let op: dit is een persoonsgebonden pas! Je kunt maar één jazzpas per account aanschaffen.


Kortingpas > NOG NIET BESCHIKBAAR

De Willem Twee Kortingpas is een kalenderjaar geldig en gaat in op de dag van aanschaf. De Kortingpas geeft 20% korting op de entree van alle events en concerten in de Toonzaal, de Kunstruimte en Poppodium, met uitzondering van verhuringen. Deze pas geeft ook korting op het eten in het Willem Twee Café. Er is jaarlijks een beperkt aantal kortingpassen beschikbaar.

Let op: dit is een persoonsgebonden pas! Je kunt maar één kortingpas per account aanschaffen.


We Are Public

Voor € 18,- per maand, toegang tot vele (online) programma’s per maand. Sluit je aan bij We are Public en ontvang direct een pas waarmee je ook sommige events bij Willem Twee gratis kunt bezoeken. Meer informatie.


Voordeel voor de jeugd t/m 14 jaar

Jongeren tot en met 14 jaar mogen gratis naar de concerten in de Toonzaal, de Kunstruimte en Poppodium, met uitzondering van verhuringen, mits onder begeleiding van een volwassene (18+). Op verzoek moet wel een geldig legitimatiebewijs getoond kunnen worden.

Studentenkorting

Studenten betalen op vertoon van hun collegepas een vast bedrag van € 9,50 voor concerten in Willem Twee Toonzaal met een toegangsprijs van € 9,50 of meer, op vertoon van hun studentenpas aan de kassa.
Studenten van alle Nederlandse conservatoria krijgen op vertoon van een geldige conservatorium collegepas gratis toegang tot alle concerten in Willem Twee Toonzaal.
ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.