kassa

Abonnementen

Jaarkaart

De Willem Twee Jaarkaart geeft gratis toegang tot alle events en concerten in de concertzaal, de kunstruimte en het poppodium, met uitzondering van verhuringen. De jaarkaart gaat in op de dag van aanschaf. Een jaarkaart geeft geen garantie op toegang tot een concert; om zeker te weten dat u een toegang heeft, is het nodig om tijdig een kaartje te reserveren. Uw reservering wordt automatisch op uw jaarkaart gezet zodat u op vertoon hiervan naar binnen kunt. Jaarkaarthouders krijgen 20% korting op maaltijden in de Hangop en aankopen in de IkWillem Kunstwinkel. Er is jaarlijks een beperkt aantal jaarkaarten beschikbaar.

De jaarkaart kost € 250,- per 12 maanden (eventueel te voldoen in tien maandelijkse overboekingen van € 25,- euro).


Kortingpas

De Willem Twee Kortingpas is een kalenderjaar geldig en gaat in op de dag van aanschaf. De kortingpas geeft 20% korting op de entree van alle events en concerten in de concertzaal, de kunstruimte en poppodium, met uitzondering van verhuringen. Deze pas geeft ook korting op het eten in Hangop en artikelen in de Ikwillem Kunstwinkel. Er is jaarlijks een beperkt aantal kortingpassen beschikbaar.

De kortingpas kost € 20,- per 12 maanden.


Jazzpas

De Willem Twee Jazzpas geeft gratis toegang tot alle jazzconcerten in de concertzaal en het poppodium, met uitzondering van verhuringen. Er is per seizoen een beperkt aantal jazzpassen beschikbaar. Een jazzpas geeft geen garantie op toegang tot een concert; om zeker te weten dat u een toegang heeft, is het raadzaam om tijdig een kaartje te reserven. Jazzpashouders ontvangen met regelmaat een nieuwsbrief over ons jazzaanbod.
De jazzconcerten van seizoen 2017/2018 staan hier op een rijtje.

De jazzpas kost € 95,- per seizoen.


We Are Public
Voor € 15 toegang tot 75 programma’s per maand. Sluit je aan bij We are Public en ontvang direct een pas waarmee je ook bij Willem Twee gratis programma kunt bezoeken. Meer informatie. Bekijk hier het We Are Public aanbod bij Willem Twee.


Wilt u een een jaarkaart, kortingspas of jazzpas aanschaffen, stuur dan een mail naar info@willem-twee.nl met de volgende gegevens:

  • De pas naar keuze
  • Voor- en achternaam
  • Adres + postcode
  • E-mail adres
ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.