Verhuurhuur bij ons een ruimte

Huisgenoten

In de Willem Twee fabriek (locatie kunstruimte) zitten verscheidene studio’s voor film- & media en grafisch ontwerp, ateliers met designers en kunstenaars en culturele organisaties. We stellen ze kort voor:

De AtelierBeheerStichting ‘s-Hertogenbosch is gespecialiseerd in vastgoed voor cultuur en beheert en verhuurt betaalbare ateliers, atelierwoningen, projectruimtes en opslagruimtes voor kunstenaars.

ATTAK is een dynamische ontwerpstudio. Het werk is een visuele, onverschrokken kruis-bestuiving van grafisch ontwerp, typo’s, illustraties en beeldende kunst, gebaseerd op de ethiek van subculturen. Het werk wordt samengevat met de term “Powergestaltung”. Altijd op zoek naar iets ruigs op het scherpst van de snede.

Docwerk is een werkervaringsplek voor afgestudeerde film- en mediamakers. Met de unieke meester-leerling opzet krijgen deelnemers routine in het maken van documentaires die op televisie en via online kanalen te zien zijn. Docwerk werkt nauw samen met Omroep Brabant.

Het Grafisch Atelier toont de ontwikkelingen tussen nieuwe en oude technieken en brengt grafische technieken zoals ets, litho, etc. maar ook fotografie onder de aandacht. Door middel van exposities en Vriendenprenten is het mogelijkheid grafiek van hoge kwaliteit te kopen.

Eendracht films maakt televisie, films en multimedia producties.

Van Osch Films maakt culturele, muzikale en maatschappelijke films over geheimen, angst, pijn en liefde. Over troostmeisjes en strijdliederen. Over biechtende criminelen en ontroerende bekentenissen. Over late liefdes, zoekende zonen, rouwende weduwen en bevlogen kunstenaars.

Wave of Tomorrow ontwikkelt en presenteert interactieve kunstprojecten om het publiek op een laagdrempelige en aantrekkelijke manier te betrekken bij actuele maatschappelijke opgaven. Ze werken aan verbetering van de kwaliteit van de ruimtelijke omgeving, het stimuleren van ontmoetingen met kunst en kunstenaars, sociale interactie en maatschappelijk engagement.

In de Willem Twee Ateliers (op de 2e verdieping) zijn gevestigd:

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.