Verhuurhuur bij ons een ruimte

Willem Twee ateliers

De Willem Twee fabriek (locatie Boschdijkstraat) huisvest verscheidene studio’s voor film- & media en grafisch ontwerp, ateliers met designers en kunstenaars en culturele organisaties. We stellen ze kort voor:

ATTAK is een dynamische ontwerpstudio. Het werk is een visuele, onverschrokken kruis-bestuiving van grafisch ontwerp, typo’s, illustraties en beeldende kunst, gebaseerd op de ethiek van subculturen. Het werk wordt samengevat met de term “Powergestaltung”. Altijd op zoek naar iets ruigs op het scherpst van de snede.

Het Grafisch Atelier toont de ontwikkelingen tussen nieuwe en oude technieken en brengt grafische technieken zoals ets, litho, etc. maar ook fotografie onder de aandacht. Door middel van exposities en Vriendenprenten is het mogelijkheid grafiek van hoge kwaliteit te kopen.

Eendracht films maakt televisie, films en multimedia producties.

Van Osch Films maakt culturele, muzikale en maatschappelijke films over geheimen, angst, pijn en liefde. Over troostmeisjes en strijdliederen. Over biechtende criminelen en ontroerende bekentenissen. Over late liefdes, zoekende zonen, rouwende weduwen en bevlogen kunstenaars.

In de Willem Twee Ateliers (op de 2e verdieping) zijn gevestigd:

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.