kassa

Hangop

In Hangop lunchcafé staan eat&drink&meet centraal. We hechten veel waarde aan een gastvrij onthaal en eerlijk eten. Hangop is gevestigd in de monumentale sigarenfabriek en onderscheidt zich door oude vintage features in combinatie met een strakke uitgekozen stijl. Samen met de Spiegelzaal is Hangop het hart van de fabriek en onderdeel van WILLEM TWEE, muziek en beeldende kunst. Hangop is ontworpen door Overtreders W uit Amsterdam en met vrijwilligers uitgevoerd.

logo

 

Onze menukaart
We kiezen bewust voor biologische streekproducten met een eerlijke herkomst. Ook onze wijnen zijn van biologische afkomst. Onze menukaart is afgestemd op de groeiende behoefte aan vegetarische, lactose -en glutenvrije gerechten. Onze koffie voldoet onze aan het ‘People, Planet, Profit’-principe en de thee komt van Puri Tea, een stichting die kwetsbare mensen in de Sri Lanka ondersteunt.

 

Verhuringen
Bij ons kun je terecht voor lunch, vergadering, een kop koffie, maar het is ook mogelijk om buiten de openingstijden de lunchroom af te huren. Wil je tijdens de openingstijden een tafel huren voor verjaardag of andere gelegenheden? Dat is ook mogelijk! Neem contact op via info@willem-twee.nl

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.