FLEXWERKPLEK BIJ WILLEM TWEE

Werken tussen de kunst en daarna los gaan bij een optreden!
FLEXWERKPLEK BIJ WILLEM TWEE

Over de werkplekken

De kunstruimte biedt de ruimte gratis werk/lees/rustplekken aan zelfstandig ondernemers, studenten, makers en iedereen die daar behoefte aan heeft.

Met deze unieke combinatie wil Willem Twee een open en toegankelijke plek zijn voor iedereen.

Een plek waar beeldende kunst op een eigen tempo kan worden ervaren en waar rust en ruimte is voor verdieping. De tafels worden ook regelmatig gebruikt voor workshops, lezingen en andere activiteiten in relatie tot het tentoonstellingsprogramma. 

Op de werkplekken is ook gratis Wifi, self service koffie en thee en genoeg stopcontacten. Ook is het goed verlicht en fijn verwarmd.

8257

Over de Kunstruimte

De industriële architectuur van de grote tentoonstellingsruimte op de eerste verdieping daagt kunstenaars uit om hun werk op onconventionele manier te tonen of aan te passen op de ruimte. In het tentoonstellingsprogramma ligt de nadruk dan ook op installatiekunst en ruimtespecifieke kunstprojecten.

In de Spiegelzaal, tevens entreeruimte van het gebouw, wordt werk van (veelal startende) getoond, die een link hebben met de stad of regio.

Hiermee is Willem Twee enerzijds een springplank voor jonge kunstprofessionals en anderzijds een zeer toegankelijk platform voor kunstenaars om hun werk aan een breed publiek te presenteren.  

7266

Over het Poppodium

Op het Poppodium is veel te zien! Verspreid over twee zalen is er brede selectie muziek. Het podium bied een plek voor kleine en grote artiesten om te laten zien wat ze kunnen. De oude, industriële sfeer van de grote zaal paste perfect bij de ongepolijste programmering van het poppodium. Er is bij Willem Twee ruimte voor singer-songwriters, voor wereldmuziek, jazz en blues, maar ook voor hiphop, folk, metal, rock en (indie)pop.

Het volledige programma

8295

Over het Café

Het Willem Twee Café is een plek waar je lekker kan eten en lekker tot rust kan komen. Het heerlijke gevarieerde menu en de gezellige sfeer zorgen voor een heerlijk ontbijt of lunch. In ons Café geniet je van een gezonde maaltijd, een koud biertje of fair trade koffie. We zien graag dat iedereen zich thuis voelt in ons Café. 

Kom langs in het café en bestel de Flexlunch een speciale lunch deal voor iedereen die komt werken!

We kopen onze producten bij voorkeur bij lokale, duurzame ondernemers. Eet je vegetarisch of vegan? Ons enthousiaste team bereidt alle maaltijden zelf. Alle gerechten kunnen daarom op jouw wensen worden afgestemd.

Volledig menu

8294

Openingstijden:

Ma t/m Vr: 09:00 - 17:30

Za en Zo: 09:00 - 17:00

Boschdijkstraat 100, 5211 VD 's-Hertogenbosch

Er zijn drie parkeerterreinen in de directe omgeving, en een openbare fietsenstalling. Het is 10 minuten lopen vanaf het station.