kassa
Kunstruimte
zo 22 okt t/m zo 10 dec 2017

World Press Photo in Den Bosch

De prijswinnende foto’s van de grootste fotowedstrijd ter wereld

genre:Expositie
locatie: kunstruimte
zaal: Grote Ruimte

World Press Photo Den Bosch is verlengd! Nu te zien tot en met 10 december.

Van 18 november t/m 10 december 2017 staat World Press Photo Den Bosch in Willem Twee kunstruimte.

Maandag – Vrijdag: 9.00 – 18.00
Zaterdag en Zondag: 11.00 – 17.00

Van Amsterdam tot Mexico-stad en van Rome tot Barcelona. De tentoonstelling van World Press Photo 2017 is in meer dan honderd steden te zien en wordt door miljoenen mensen bezocht. Stichting Wereldbeelden en Canon Nederland brengen de World Press Photo 2017-tentoonstelling naar Den Bosch. In november komen de prijswinnende foto’s van de grootste journalistieke fotowedstrijd ter wereld voor het eerst naar Willem Twee kunstruimte.

Wereldbeelden in Den Bosch

Stichting Wereldbeelden zet zich in om meer aandacht te vestigen op internationale beelden in de stad en regio en daagt het publiek uit om stil te staan bij hoe de buitenwereld zich ontwikkelt.

“Door de komst van World Press Photo naar Den Bosch, maken we belangrijke ontwikkelingen – van terreurdreiging tot milieuramp – bespreekbaar”, zegt Ruud Geven, voorzitter van Stichting Wereldbeelden.

Joop van Boerdonk, Algemeen Directeur van Canon Nederland, vertelt: “Bij Canon zijn we ons als geen ander bewust van de kracht van video en fotografie. Daarom is Canon al meer dan 25 jaar sponsor van Stichting World Press Photo. Wij zijn trots dat wij elk jaar ’s werelds beste fotojournalisten kunnen aanmoedigen om hun verhaal te vertellen met behulp van beelden.”

Foto: © Jonathan Bachman, Reuters Title: Taking A Stand In Baton Rouge

De Museumjaarkaart is niet geldig voor World Press Photo bij Willem Twee muziek en beeldende kunst.

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.