kassa
Poppodium
zo 14 mei 2017

Wonk Unit + Freeloader + This is Not Ok

Poppodium

open:15:00
start:15:30
genre:21st century punk-rock
locatie: Poppodium
zaal: Kleine Zaal

“Een van de meest unieke bands in de moderne punk rock. Wonk Unit zorgt voor een frisse wind in de Londense punk scene. Ze zijn leuk, vreemd, poëtisch en volkomen overtuigend. Een must-see!” (Art Rocker)

This is Not Ok

Een op hol geslagen drummer, een stel idoten die op hun gitaren staan te rammen en verschillende stembanden die gebroken worden leveren één ding op: ROMMELPUNK!! Deze Boxelse punkband is al jaren berucht in onze regio.  Ze toerden onder andere nog met Deadbeats langs de Nederlandse kroegen en stonden op podiums zoals Helvoirts Weekend, Rocktoberfest, en natuurlijk hun eigen festival Rommelfest! Nu is dan eindelijk Willem Twee poppodium aan de beurt voor een This is Not Ok feestje!

Freeloader

Wat krijg je als je vier muziekliefhebbers bij elkaar zet met een mix van punk, rock n roll tot hardrock? FREELOADER! Stil staan is zeker geen optie op onze muziek. Een scheurende gitaar, een beukende bass, knallende drum en screaming vocals staan zeker garant voor een goed partijtje rocken. Je zou ons kunnen vergelijken met Airbourne en de Offspring die een trio hebben gehad met Motorhead. Klinkt vies? Het is echt wel lekker!

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.