Verhuurhuur bij ons een ruimte
willem twee toonzaal
za 23 okt t/m ma 01 jun 2020

Winterreise concert 1

Peter Gijsbertsen, tenor & Hans Eijsackers, piano

open:19:15
start:19:30
locatie: toonzaal
zaal: foyer + toonzaal

De dag waarop het weer mag…

Peter Gijsbertsen: “Toen ik de persconferentie beluisterde waarop bekend werd dat er weer mondjesmaat publiek toegelaten kon worden in theaters en concertzalen begon mijn zangersbloed weer te stromen. We hebben nu eenmaal een publiek nodig dat in levende lijve voor ons zit en gelukkig leent een select gezelschap zich uitstekend voor een recital.

Hans en ik hebben gekozen voor de Winterreise omdat dat het stuk is dat ons het meest na aan het hart ligt zoals dat ook voor veel luisteraars geldt. Nu het weer mag, dachten we: laten we beginnen met de mooiste muziek die er is.”


Uiteraard geldt voor dit concert het voorbehoud dat het past binnen de verruimde maatregelen die dinsdag 19 mei worden bekendgemaakt.

Winterreise
wordt op 1 juni twee maal uitgevoerd voor een publiek van twee keer maximaal 24 personen.

Het eerste concert vindt plaats om 19:30 (klik hier voor tickets)
Het tweede concert begint om 21.15 (klik hier voor tickets)

Kaarten zijn alleen online beschikbaar.


Peter Gijsbertsen
Peter is de winnaar van de meest prestigieuze Nederlandse onderscheiding voor klassieke muziek, de Nederlandse Muziekprijs. Ook won hij in Den Bosch op het Internationaal Vocalisten Concours de hoofdprijs voor Lied. www.petergijsbertsen.nl

Hans Eijsackers
Hans was winnaar van de Rotterdamse Piano-3-daagse, het Prinses Christinaconcours en het Europees Pianoconcours in 1991 in Luxemburg, waar hij bovendien de speciale prijs voor liedbegeleiding won. Tevens ontving hij tweemaal de Zilveren Vriendenkrans van het Concertgebouw. www.hanseijsackers.nl/

 


 

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.