Verhuurhuur bij ons een ruimte
wo 28 jul t/m di 14 jul 2020

Willem Twee huiskamer sessies #3

Live streaming event

Weet jij wat er zich allemaal afspeelt bij Willem Twee? In deze derde editie van de Willem Twee Huiskamer Sessies geven we je onder andere een impressie van de lopende en komende tentoonstellingen in de Willem Twee kunstruimte en krijg je een supervette preview van het nieuwe jazzalbum van Harmen Fraanje en Clemens van der Feen. De uitzending wordt gepresenteerd door de semi-bekende Bosschenaar en muziekkenner Maarten van Hooft en zit boordevol andere verrassende items.

Met optredens en bijdragen van Harmen Fraanje & Clemens van der Feen (jazz), Oscar & Thomas Peters (elektronische muziek), Marieke Peters (kunst), Jop Vissers Vorstenbosch (kunst), en Johan Mulders (vaste gast Willem Twee poppodium).

Ook is het via tikkie weer mogelijk om de artiesten & muzikanten te ondersteunen. Ga hiervoor naar: https://tikkie.me/pay/WILLEMTWEE/wNUaoVHEktvTMCEnM1rm7V

De Willem Twee Huiskamer Sessies zijn gestart tijdens de corona lockdown om de Willem Twee-ervaring bij jou in de huiskamer te brengen. We zijn inmiddels weer open en hopelijk verkeren we in de nadagen van corona, maar wegens succes zetten we ons online programma gewoon voort. Komende uitzendingen verschijnen op onregelmatige basis, en zullen steeds worden aangekondigd via onze social media kanalen. Dus houd deze in de gaten. Natuurlijk kun je ze ook altijd terugkijken op ons YouTube-kanaal.

De Willem Twee Huiskamer Sessies #3 gaan live op dinsdagavond, 14 juli, vanaf 20:30, via onze website, de Facebook-pagina van Willem Twee Toonzaal en het YouTube-kanaal van Willem Twee poppodium.

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.