Verhuurhuur bij ons een ruimte
do 13 aug t/m do 31 aug 2017

Willem Twee @ HBO Intro Festival

O.a. Silent Vinyl Disco en studentbag bedrukken

open:17:00
start:17:00
genre:Festival
locatie: residentieplein
klinkt als: Studentenfestival op het Residentieplein in Den Bosch

Willem Twee muziek en beeldende kunst is ook dit jaar aanwezig tijdens het HBO Intro Festival Den Bosch!

Op het festival zal Willem Twee de bezoeker verrassen met muziek, dj’s en unieke kunst.

Willem Twee @ HBO Intro Festival

Kom luidruchtig dansen in de Silent Vinyl Disco van dj's Ton en Guzman en maak onder leiding van de kunstenaars van het Grafisch Atelier je eigen, unieke studentbag met behulp van de zeefdruktechniek.

Muziek ontbreekt natuurlijk niet, dus wie weet behoor jij tot het selecte publiek dat uitgenodigd wordt voor de unieke, kleinschalige optredens in de Secret Area! In samenwerking met On The House, Stichting voor Vluchteling Studenten (UAF) en Newskoolfest zullen er kleinschalige optredens plaatsvinden op een unieke plek op het festivalterrein. Laat je verrassen door al het moois dat Willem Twee te bieden heeft!

HBO Intro Festival

www.hbointro.nl/denbosch
Het ontdekken van de stad, nieuwe contacten leggen en jezelf ontwikkelen… Het hoort er allemaal bij wanneer je gaat studeren. HBO Intro Festival laat je alvast thuis voelen in Den Bosch. Het festival is georganiseerd voor eerstejaars studenten, als ‘welkom in de stad’-feest. Maar het festival is er zeker ook voor alle andere studenten, zie het maar als een ‘welkom terug na de vakantie’-feest. Elke HBO-student is dus welkom op het HBO Intro Festival!

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.