Verhuurhuur bij ons een ruimte
za 19 sep t/m do 31 dec

We zijn weer open!

open:00:00
start:09:00
einde:23:00

Beste lezer,

Vanaf 1 juni zijn de maatregelen rondom de coronacrisis gelukkig wat versoepeld. We zijn blij dat ook Willem Twee muziek en beeldende kunst weer open is, al is het dan onder de strikte voorwaarden van de overheid en het RIVM. We hebben onze locaties zo ingericht dat u 1,5 meter afstand van elkaar kunt houden en ons veilig kunt bezoeken.

Het goede nieuws is dat we al sinds de zomer een doorlopende programmering hebben: iedere week is er iets te doen bij Willem Twee. En het slechte nieuws is dat het aantal bezoekers nog steeds zeer beperkt is, maar dat neemt niet weg dat we er het beste van maken!

Willem Twee punt nul

Zowel in de toonzaal als in het poppodium hebben we weer concerten geprogrammeerd. Houd de agenda in de gaten voor het actuele programma!

Exposities

Sinds 2 juni is ook de kunstruimte weer open voor exposities. Tickets kunt u zowel online als ter plaatse kopen.

Vergaderen

Sinds 2 juni kunt u weer terecht in een van onze vergaderkamers. Natuurlijk met veel minder mensen, daarom zijn de prijzen naar beneden bijgesteld. Omdat de zalen ook beschikbaar zijn voor vergaderingen kunt u bij ons terecht met groepen tot 30 personen.

 Flexwerken

Ook de flexwerkplekken zijn weer open!

Aantal bezoekers en reserveringen

Voorlopig kunnen onze events door slechts 36 gasten (toonzaal) respectievelijk 40 gasten (poppodium) tegelijk worden bezocht. Daarom is het van belang om vooraf online een ticket te kopen via willem-twee.nl. Let op: vanwege de zeer beperkte ruimte worden de tickets per tafeltje van één of twee personen verkocht.

Lunchen

Ook Lunchcafé Hangop is weer geopend. U kunt bij de Hangop terecht voor een heerlijke lunch, snack, borrel of een lekkere koffie of thee. De Hangop is geopend van 9.00 uur tot 17.30 uur (in het weekend van 11.00 tot 17.00 uur). Lunch kunt u gebruiken tussen 11.00 u en 14.00 u. Ook in de Hangop moeten we het maximum aantal gasten bewaken. Reserveren kan via  reserveringsnummer 06 – 27 24 15 62.

Gaan we u snel weer zien? We hopen het!

 

 

 

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.