kassa
Poppodium
zo 26 nov 2017

White Cowbell Oklahoma + Gaping Moles

Poppodium

open:15:00
start:15:30
genre:Southern Rock
locatie: poppodium
zaal: Grote Zaal
klinkt als: Lynyrd Skynyrd, ZZ Top

Ze slijpen de kettingzagen weer!

Twee jaar geleden rockten ze al het Bossche koningsdagpodium dat Willem Twee in samenwerking met P79 organiseerde en nu komen ze op 26 november dan eindelijk naar Willem Twee poppodium: White Cowbell Oklahoma.

White Cowbell Oklahoma

www.whitecowbell.com
Deze rondreizende circusfreakshow is alles waar je aan denkt bij het horen van Southern Rock… alleen komen ze uit Toronto. Dat weerhoudt de heren er niet van om de meest sensationele live-show neer te zetten. Maar met vier gitaristen en onder meer een kettingzaag is dat best logisch. White Cowbell Oklahoma heeft de boegie aan de kont hangen en is net zo zompig als Lynyrd Skynyrd en ZZ Top in hun hoogtijdagen. Met elk nummer trekken ze je dieper hun swamp binnen totdat je tot je nek in het drijfzand staat.

Een optreden van White Cowbell Oklahoma is als een film van Tarantino; vol van spanning, (gitaar)geweld en een verrekt goede soundtrack. Voor wie ook maar een enkele druppel southern bloed in zijn lijf heeft is een optreden van deze jongens uit Canada een must. En dat van die kettingzaag ontdek je wel tijdens hun show…

Gaping Moles

www.gapingmoles.com
Gaping Moles uit California is de absolute pionier van de Glam Doom-cultuur. Ze staan bekend om hun bruisende live acts met een ongekende energie en spirit. De laatste albums Penile Penitentiary (2013) en No Story Unmoleded - Reissue (2016) behoren tot de absolute klassiekers in de Glam Doom platencollectie, waarvan het nummer 'Spider Mouth' een heuse anthem genoemd mag worden.

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.