Verhuurhuur bij ons een ruimte
Concertzaal
zo 20 mei 2018

Vincent Houdijk, Teus Nobel & Maciej Domaradzki

Jazz in Duketown

open:12:30
start:13:30
locatie: concertzaal
zaal: Concertzaal

In 2016 werd vibrafonist Vincent Houdijk als Young VIP, verkozen tot ‘meest veelbelovende jazz talent van Nederland’. Dankzij deze prijs mocht Houdijk met VinnieVibes langs alle grote jazzpodia van het land touren. De aftrap in het hoofdstedelijke Bimhuis was tevens de release van hun livealbum ‘Vortex’, waarvan er binnen 3 maanden ruim 500 exemplaren werden verkocht.

In 2012 bereikte VinnieVibes de finales van de Dutch Jazz Competition en het jaar daarop stond in het teken van hun debuutalbum ’15’.

Trompettist Teus Nobel (1982) is momenteel een van Neerlands meest gevraagde musici in de jazz- en popscene. Op zijn palmares staan artiesten als Do, Caro Emerald, Lee Towers en Frank McComb (US), naast bands als Kyteman Orchestra, Wicked Jazz Sounds, Rotterdam Jazz Orchestra en Monsieur Dubois. Hiermee trad hij, naast vele binnenlandse concerten en radio-/tv performances, op in steden als Berlijn, Praag, Moskou, St. Petersburg, Boedapest en Milaan.

Maciej begon op zijn 11e jaar met muzieklessen en haalde in 1992 zijn diploma als klassieke trompettist op een lokaal Muziek Lyceum. In die tijd volgde hij ook privé lessen jazz contrabas en een studie klassieke contrabas die hij in 1994 succesvol afgesloten heeft.
In datzelfde jaar verhuisde Maciej naar Oostenrijk om zijn studie jazzcontrabas, basgitaar bij Wayne Darling en klassiek contrabas bij Ewald Zimmermann voort te zetten. Op het Rotterdams Conservatorium studeerde hij bij Marius Beets, Stefan Lievestro, Koos Serierse en Wim Essed.

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.