Verhuurhuur bij ons een ruimte
willem twee toonzaal
vr 03 dec

VANBINSBERGEN PLAYSTATION – REMISE

open:20:00
start:20:30
locatie: toonzaal
zaal: toonzaal

Na een jaartje radiostilte gaat Van Binsbergen Playstation langs de Nederlandse jazzpodia met de REMISE tour, een best-of feest met stukken uit hun rijke repertoire en nieuw werk. Vanbinsbergen Playstation is een flexibel, speels en veelkleurig octet met het geluid van een kleine bigband. De ultieme combinatie van vrijheid en structuur. De band speelt twee shows met verschillende setlists. De vroege show is wat meer introspectief, met naast nieuw werk stukken van Tales Without Words, het conceptalbum dat begin 2017 uitkwam, met bewerkingen van composities die Corrie van Binsbergen schreef voor haar literaire concerten. Muziek met een mysterieus randje, vol gelaagde en klankvolle werken.

De band speelt twee shows maar niet dezelfde setlist. 

De vroege show is wat meer introspectief, met naast nieuw werk stukken van Tales Without Words, het conceptalbum dat begin 2017 uitkwam, met bewerkingen van composities die Corrie van Binsbergen schreef voor haar literaire concerten. Muziek met een mysterieus randje, vol gelaagde en klankvolle werken. 

De late show is meer outgoing met stukken van de eerste, energieke CD Live die genomineerd werd voor de Edison Publieksprijs 2016, delen uit de suite die Van Binsbergen voorjaar 2018 componeerde in opdracht van de Gemeente Amsterdam én nieuw werk.

Mete Erker tenorsax, basklarinet Miguel Boelens altsax, sopraansax Morris Kliphuis hoorn, cornet Joost Buis trombone, lapsteel Albert van Veenendaal piano Corrie van Binsbergen gitaar Dion Nijland bas Yonga Sun drums


Vanwege de Corona maatregelen zijn er slechts 30 zitplaatsen in de zaal, verdeeld over 1 en 2 persoonstickets.
ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.