Verhuurhuur bij ons een ruimte
vr 11 nov 2016

Valour Up Twice + Haunt Hound

EP-Release party ‘Skin’

open:20:00
start:20:30
genre:Indie
locatie: kleine zaal
klinkt als: (stoner)rock met psychedelische Invloeden

Het van origine Schijndelse Valour Up Twice presenteerde in het begin van 2015 hun album Reap / Sow in W2, een plaat vol gelaagde en sfeervolle songs. Vlak daarvoor stonden ze in de finale van de Grote Prijs van Nederland en daarna op Paaspop.

Valour Up Twice

www.valouruptwice.nl
Nu, anderhalf jaar later, komt de band met nieuw materiaal. Het nieuwe werk is nog energieker, rauwer en bezielder dan hiervoor. Op de nieuwe EP Skin staat inlevingsvermogen centraal: Op de drie nummers benadert de band huidige kwesties steeds vanuit het perspectief van een andere verteller. Op deze manier schept de band een beeld van hoe verschillende mensen dezelfde situatie op een compleet andere manier ervaren.

Zoals altijd kun je van Valour Up Twice een energieke show verwachten, vol verrassende arrangementen, stevige grooves en virtuoze gitaarpartijen, nu met meer ballen en maatschappelijk bewustzijn dan ooit tevoren!

Haunt Hound

Haunt Hound startte als een tweemansproject, maar is inmiddels uitgegroeid tot een vijfkoppige live formatie. Dit jaar verschijnt hun debuut EP Look Before You Leap, waarmee ze de Nederlandse podia gaan betreden. Haunt Hound bakent zijn territo­rium af met freaky synths, dansbare riffs, vocale harmonieën en lyrics over onzeker­heden, nachtelijke onanie en nostalgische jaren 90 liefdes.

De debuut EP Look Before You Leap werd opgenomen in de Moon Music studio en is laag voor laag opgebouwd uit een palet van funky gitaarwerk, vintage synthesizers en harmonieuze samenzang. Haunt Hound zag het levenslicht tijdens een samenwer­king tussen Florian Verhagen en Guus Arts. Sinds 2015 is de band getransformeerd tot een vijfledige wolfpack, gevestigd in ‘s-Hertogenbosch. Voor Haunt Hound is een nieuw tijdperk aangebroken: tijd om het nest te verlaten, met een hongerige lust het Nederlandse muzieklandschap binnen te dringen.

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.