Verhuurhuur bij ons een ruimte
za 18 sep t/m za 31 jul 2021

TUINSESSIES: Tim Dawn

voorverkoop start op 28 juni 10:00 uur

open:19:15
start:20:00
locatie: tuin van het noordbrabants museum

TUINSESSIES wordt georganiseerd door Theater aan de Parade, Willem Twee Poppodium en Het Noordbrabants Museum. Geniet op een picknickkleedje van de heerlijke live-muziek en de sfeervolle ambiance van de Paleistuin, iedere donderdag-, vrijdag-, en zaterdagavond van 8 t/m 31 juli.


Singer-songwriter Tim Dawn rondde met verschillende prijzen zijn rechtenstudie af en was hard op weg naar een PhD en het grote geld. En toen viel hij voor de muziek.

Reizend door Australië en Nieuw-Zeeland, gewapend met een handvol liedjes en een gitaar, voelde hij zich vrijer dan ooit. Na het veroveren van twee NPO-radio 2 TopSongs met ‘Walking On A Wire’ en ‘Bite The Bullet’, werd hij vlak voor de release van zijn EP ‘I’ll Hold On’ in het najaar van 2019 uitgeroepen tot 3FM Talent. Eind 2020 brak hij definitief door bij het grote publiek met zijn hit ‘To Love Somebody’, die hij opnam voor de kerstcommercial van de PLUS. Op Noordeslag liet hij vervolgens al zien waarom hij door het AD werd benoemd als het muziektalent voor 2021. Zijn debuutalbum verschijnt in het najaar van 2021.

Deze zomer presenteren Theater aan de Parade, Het Noordbrabants Museum en Willem Twee muziek en beeldende kunst unieke zomerconcerten in het kader van de Bossche Zomer. Vlij jezelf neer op een picknickkleedje in het gras en geniet tijdens een zwoele zomeravond van heerlijke live-muziek van Nederlandse artiesten als Tim Knol, Spinvis, Lucas Hamming, Tangerine en Bettie Serveert. Het nieuwe muzikale evenement vindt plaats op een bijzondere locatie: in de sfeervolle ambiance van de Paleistuin van Het Noordbrabants Museum.

De kaartverkoop start op woensdag 9 juni om 10.00 uur. Tickets variëren van € 12,50 tot € 20,-. Maak je avond compleet met een diner vooraf op het voorplein van het museum, bij pop-up restaurant ‘Thuis bij Van Drakestein’.

 

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.