Verhuurhuur bij ons een ruimte
ma 20 sep t/m do 22 jul 2021

TUINSESSIES: Sophie Straat

voorverkoop start op 28 juni 10:00 uur

open:19:15
start:20:00
locatie: tuin van het noordbrabant museum

EXTRA TICKETS IN VERKOOP VOOR TUINSESSIES!

Yes, the word is out! Dankzij de versoepelde maatregelen gaan er nieuwe tickets in verkoop voor alle concerten van TUINSESSIES! Nadat bij de eerste tickets binnen 10 minuten uitverkocht waren, zijn we super blij dat we extra tickets vrij mogen geven. Zorg dat je er klaar voor zit op maandag 28 juni om 10.00 uur, want dan gaan de extra tickets in verkoop. Om zoveel mogelijk mensen een eerlijke kans te geven op kaartjes, is er een limiet van 2 tickets per koper. Check onze website of tuinsessies.nl!

TUINSESSIES wordt georganiseerd door Theater aan de Parade, Willem Twee Poppodium en Het Noordbrabants Museum. Geniet op een picknickkleedje van de heerlijke live-muziek en de sfeervolle ambiance van de Paleistuin, iedere donderdag-, vrijdag-, en zaterdagavond van 8 t/m 31 juli.


De Nederlandse volkszangeres Sophie Straat groeide eind jaren 90 op in de gerenoveerde volksbuurt de Pijp.

Tegenwoordig schrijft Straat, samen met haar compagnon Wieger, over de effecten van buurtvernieuwing in Amsterdam. In haar liederen krijg je een kijkje in de levens van de groene bakfietseigenaar, de Zuidaswerker en het kind dat naar Amsterdam verhuisde. Naast haar rol als vertolker van het levenslied is Straat kunstenaar en maakt zij sociaal geëngageerd werk.

Deze zomer presenteren Theater aan de Parade, Het Noordbrabants Museum en Willem Twee muziek en beeldende kunst unieke zomerconcerten in het kader van de Bossche Zomer. Vlij jezelf neer op een picknickkleedje in het gras en geniet tijdens een zwoele zomeravond van heerlijke live-muziek van Nederlandse artiesten als Tim Knol, Spinvis, Lucas Hamming, Tangerine en Bettie Serveert. Het nieuwe muzikale evenement vindt plaats op een bijzondere locatie: in de sfeervolle ambiance van de Paleistuin van Het Noordbrabants Museum.

De kaartverkoop start op woensdag 9 juni om 10.00 uur. Tickets variëren van € 12,50 tot € 20,-. Maak je avond compleet met een diner vooraf op het voorplein van het museum, bij pop-up restaurant ‘Thuis bij Van Drakestein’.

 

 

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.