Verhuurhuur bij ons een ruimte
vr 16 jul

TUINSESSIES: Robin Borneman

voorverkoop start op 9 juni 10:00 uur

open:19:15
start:20:00
locatie: tuin van het noordbrabants museum
Er komen nog extra tickets vrij!

Wow wat ging dat hard! Binnen 10 minuten waren alle beschikbare tickets voor TUINSESSIES in de museumtuin uitverkocht. Bedankt voor jullie enthousiasme! Mocht je misgegrepen hebben, niet getreurd! We wachten op goedkeuring van de veiligheidsregio, maar hopen snel nog enkele kaarten in de verkoop te kunnen doen. We communiceren dit op tijd via onze nieuwsbrieven en socials, dus hou ze in de gaten!


Robin Borneman is een Nederlandse volkszanger en verteller.

Zijn muziek raakt een snaar die lijkt op de grote avonturenverhalen van vroeger. Zijn folk/rootsmuziek is rijk en vol betekenis, poëzie en symboliek. Geïnspireerd door grote Amerikaanse songwriters als Tom Waits, Johnny Cash & Bob Dylan begon hij als tiener op te treden in de Nederlandse singer-songwriterscene. Voor zijn 25e bracht hij in eigen beheer maar liefst vijf albums uit. Hij kreeg landelijke aandacht toen van zijn zesde album ‘Home’ (2012) zoveel exemplaren werden verkocht dat hij een eerste plek als self-releasing artiest in verschillende muziekstijlen bemachtigde.

 

Deze zomer presenteren Theater aan de Parade, Het Noordbrabants Museum en Willem Twee muziek en beeldende kunst unieke zomerconcerten in het kader van de Bossche Zomer. Vlij jezelf neer op een picknickkleedje in het gras en geniet tijdens een zwoele zomeravond van heerlijke live-muziek van Nederlandse artiesten als Tim Knol, Spinvis, Lucas Hamming, Tangerine en Bettie Serveert. Het nieuwe muzikale evenement vindt plaats op een bijzondere locatie: in de sfeervolle ambiance van de Paleistuin van Het Noordbrabants Museum.

De kaartverkoop start op woensdag 9 juni om 10.00 uur. Tickets variëren van € 12,50 tot € 20,-. Maak je avond compleet met een diner vooraf op het voorplein van het museum, bij pop-up restaurant ‘Thuis bij Van Drakestein’.

 

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.