Verhuurhuur bij ons een ruimte
ma 20 sep t/m za 24 jul 2021

TUINSESSIES: Meskerem Mees

voorverkoop start op 28 juni 10:00 uur

open:19:15
start:20:00
locatie: tuin van het noordbrabants museum

TUINSESSIES wordt georganiseerd door Theater aan de Parade, Willem Twee Poppodium en Het Noordbrabants Museum. Geniet op een picknickkleedje van de heerlijke live-muziek en de sfeervolle ambiance van de Paleistuin, iedere donderdag-, vrijdag-, en zaterdagavond van 8 t/m 31 juli.


Neem een stemgeluid zo helder als bronwater, voeg een gulle dosis puurheid toe en werk het af met een portie panache, en je hebt Meskerem Mees.

Deze dame van begin twintig neemt je bij je nekvel en laat je niet meer los. Met haar intrigerende stem, haar akoestische gitaar en de cello van haar buddy Febe, tovert ze haar gelaagde en zorgvuldig opgebouwde songs om tot zoete earcandy. Haar melodieën blijven hangen en de refreinen zetten zich als weerhaken in je vast.

Deze zomer presenteren Theater aan de Parade, Het Noordbrabants Museum en Willem Twee muziek en beeldende kunst unieke zomerconcerten in het kader van de Bossche Zomer. Vlij jezelf neer op een picknickkleedje in het gras en geniet tijdens een zwoele zomeravond van heerlijke live-muziek van Nederlandse artiesten als Tim Knol, Spinvis, Lucas Hamming, Tangerine en Bettie Serveert. Het nieuwe muzikale evenement vindt plaats op een bijzondere locatie: in de sfeervolle ambiance van de Paleistuin van Het Noordbrabants Museum.

De kaartverkoop start op woensdag 9 juni om 10.00 uur. Tickets variëren van € 12,50 tot € 20,-. Maak je avond compleet met een diner vooraf op het voorplein van het museum, bij pop-up restaurant ‘Thuis bij Van Drakestein’.

 

 

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.