Verhuurhuur bij ons een ruimte
ma 20 sep t/m vr 23 jul 2021

TUINSESSIES: Joe Buck

voorverkoop start op 28 juni 10:00 uur

open:19:15
start:20:00
locatie: tuin van het noordbrabants museum

TUINSESSIES wordt georganiseerd door Theater aan de Parade, Willem Twee Poppodium en Het Noordbrabants Museum. Geniet op een picknickkleedje van de heerlijke live-muziek en de sfeervolle ambiance van de Paleistuin, iedere donderdag-, vrijdag-, en zaterdagavond van 8 t/m 31 juli.


Joe Buck is een 23-jarige zanger, songwriter, performer en aspirant-producer.

Tijdens zijn zangstudie aan de Rockacademie begon hij zijn eigen liedjes te schrijven. Catchy pop-countrynummers met eerlijke, rechttoe rechtaan teksten over de echte dingen in het leven.

In oktober 2018 bracht hij zijn eerste single ‘Black’ uit en hij steunde Kacey Musgraves tijdens haar Europe Tour. In 2019 mocht Joe deel uitmaken van de line-up van CMA Fest en was hij de eerste Nederlandse artiest die dat bereikte. Joe Buck wil met zijn muziek mensen inspireren en raken en zijn muziek spelen op mooie plekken over de hele wereld.

 

 

Deze zomer presenteren Theater aan de Parade, Het Noordbrabants Museum en Willem Twee muziek en beeldende kunst unieke zomerconcerten in het kader van de Bossche Zomer. Vlij jezelf neer op een picknickkleedje in het gras en geniet tijdens een zwoele zomeravond van heerlijke live-muziek van Nederlandse artiesten als Tim Knol, Spinvis, Lucas Hamming, Tangerine en Bettie Serveert. Het nieuwe muzikale evenement vindt plaats op een bijzondere locatie: in de sfeervolle ambiance van de Paleistuin van Het Noordbrabants Museum.

De kaartverkoop start op woensdag 9 juni om 10.00 uur. Tickets variëren van € 12,50 tot € 20,-. Maak je avond compleet met een diner vooraf op het voorplein van het museum, bij pop-up restaurant ‘Thuis bij Van Drakestein’.

 

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.