Verhuurhuur bij ons een ruimte
willem twee poppodium
di 18 mei t/m zo 08 dec 2019

Top 2000 quiz

open:14:30
start:15:00
locatie: poppodium
zaal: grote zaal + kleine zaal

De eerste zondag van januari is Willem Twee Poppodium het toneel van de “Popquiz der Popquizzen”. Dit jaar wordt hij op 8 december voorafgegaan met de quiz waarin de “Lijst der Lijsten” centraal staat.

De Top 2000 van Radio 2 is een ongekend fenomeen dat niet meer weg te denken is in de laatste maand van het jaar. Spelleiders Mourad en David kneden dit populaire radio-evenement om tot een middagvullend fragmenten-spektakel waarin alle klassiekers en diverse nieuwkomers zullen worden gevraagd. En dat doen ze natuurlijk op hun eigen verrassende en creatieve manier.

Mourad en David zijn geen onbekenden in Muziekquizland. Beiden hebben hun sporen verdiend door het maken van geweldige quizzen die uitblinken door de toegankelijkheid voor beginnende teams, terwijl ze nog uitdagend genoeg blijven voor de gevorderde deelnemer. Of je nu een grote muziekfanaat bent, een leek of de speler die bier gaat halen; een gezellige middag met sfeer, humor en niveau is gegarandeerd.

Let op: één ticket is geldig voor een compleet team van 4 mensen, het is dus niet noodzakelijk om voor elk persoon in je team een apart ticket te kopen. Teams kunnen maximaal uit 4 personen bestaan.

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.